Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa na Klixu je bila opca eurofija kada se Courtois tesko ozlijedio, a sada tu nesto glumite,samo se kreteni mogu radovati tudjoj nesreci.
Tako je klix, vidimo i po vasem portalu da glupost nema granice.
inace najgluplji igrac koji je ikad igrao za repku. Legenda kaze da je jednom centrirao kako treba.
Joj skandala i sramote stvarno. Ja ne mogu sebi da dodjem. Ovaj 'novinar' sto pise ovo njemu je ovo bas izgleda tesko palo, covjek i ljut i ne moze da vjeruje, ko da mu je rodjeni brat, a i da mi je brat vala isto nebi bio ovako 'zaprepasten' ponasanjem navijaca. I kad kaze isto "međutim, to Lulić nije činio "niskim" udarcima, nego igrom junaka". Opet koja patetika i pretjerivanje, ovako se nasi novinari ne zale ni kad je terorizam, korupcija u vladi, sirotinja, svakakva skandiranja i s Srpske i Bosnjacke strane, to je sve ono OK, svakodnevnica, ali ovo, ovaj potez navijaca, to je stvarno neljudski i van svega sto je dobro i moralno. Po ovom clanku ispada Lulic neki narodni heroj, diverzant neki, Bosko Buha. O ovi drze transparent zato sto je 'heroj' Lulic im nesportski skrsio i povrijedio najboljeg igraca Rome, Salaha, od kad nema Salaha gube sve utakmice. Ne kazem da je neki sjajan potez ovo, mozda je malo cudno i bez veze al nit je strasno nit je skandal neki nit je 'sramotno'.
u željinoj loži možeš navući sve nahlade ovoga svijeta
Zabio je on tim ciganima prst u pak, a to ce ih boliti i pratiti dokle god postoiji taj ciganski klub. Jos ih nije sramota napisat 71. :D Lu71c non mollare mai!!
jel ko zna šta ovo znači.....
hahaha svaka im čast super podjeb hahahahaa
kolka je ljudska glupost beskrajna to pokazuju komentari s kojims dajete podrsku ovim fasistima onda se preispitajte i otidjite sutra obavezno na eazgovor kod psihologa.
To mu i trba ovako , koji konj i kako je Salaha ne davno pokosio nista cudno od navijaca!!!
Hahahah prejako
Svakako manja glupost od one na utakmici baraza !
Da, a naši su sveci i nikad nikoga ne ismijavaju, nisu uopće fućkali i vikali gluposti nedavno ...
Ocito da neki ne znaju kakav je rivalitet izmedju ova dva kluba i inace medju ultrsima. Tifo scena svakim viekend puna ovakvih transova. Oni jedva cekaju ovakvo nesto da bi ismijali jedni druge. Sasvim normalna stvar u Kalcu. Laziali su im ovo upmatili, sad samo cekaju priliku. Nasim medijima i pojedincima je ovo cudno je glavni ove price "junak" je nas Lula. Da nije on, ne bi nikad culi o ovome.
navijači su vazda' bili primjer inteligencije i kulture.
Neznam sta je gluplje, ovaj transparet, ili ovaj "novinarski" clanak klixa.