Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj navijače oduševio na utakmici koju su izgubili 0:2. E, to samo kod nas ima.
upravo sam i ocekivao da ce najvise komentara biti od kraljeva maketa, skica, offside linijasa, uskoprugaza... Drago nam je da pratite aktuelnog sampiona
STRASNO DOBAR IGRAC I CVRST STUB ODBRANE...PROTIV CELIKA U CENICI COVJEK BI POMISLIO DA JE NEMANJA VIDIC IZ NAJBOLJIH DANA.NAJBOLJE JE BILO DA GA MUSEMIC DOVEDE U SLOBODU I DA POTVRDE TU TITULU U NASOJ KUKURUZ LIGI..
Igrao je u dobrim klubovima što se ne može osporiti,ali u Sarajevu nije bilo sreće.. Valjda Ješić dovede pojačanja koja će stvarno biti pojačanja..
Mali bezi iz te zagadjene kasabe kuci svojoj.nema tamo ni srece ni zivota za srbe,sem ako nisi izdajnik kao divjak ili vuk draskovic(njegovi cetnicki pokret je imao vise ljudi nego seselj ili mirko jovic)pluvao po turcima,pretio da ce po pazaru ruke da sece a sad je omiljen u sarajevu i.daju mu veliki medijski prostor.tuzno i jadno
Ala si ti zaostao bre.
sta seres matere ti?
valjda ce ovo sve na hajr izaci, ja licno mislim da je ovo sve OK. sto radi jesa, covjek je uvidio probleme pa ce mo vijet, prerano je sada pricati o nekim uspjesim. I kada teso je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje, u vise puta dokazaliljubav prema klubu.
Kljucne rijeci: NIJE se NAMETNUO
Vidio covjek dje je doso
Jos jedan kiks uprave. Nisu na vrijeme obezbijedili trenera, Jesic kad je dosao, ovaj je vec bio suspendovan i logicno je bilo da se kad tad desi razlaz. Neprofesionalizam na djelu. Upravo, pamet u glavu i kad vam neko kaze da treba trener, onda znajte da treba.
Još jedno u nizu "pojačanja" sa svojih 30+ godina. Kada će neko od klubova iz 5 najjačih evropskih liga poslati ponudu za neko naše talentovano dijete a ne da nam dolaze igrači koji prije Sarajeva obično igraju po Kazahstanu, Iranu ili Kipru i umjeto da iz tih klubova idu dalje prema Evropi, oni se vraćaju u našu ligu i predstavljaju se kao "pojačanja"? Hoće li ijedan naš klub ikada zaigrati u grupnoj fazi EU takmičenja ili ćemo se furati da smo "zgazili" Donju Prdonju iz Male Kurčevine.
Vas koji stavljate minuse (mada poštujem razliku u mišnjenju) bih zamolio da na civilizovan i pristojan način navedete sa čime se tačno ne slažete u mom komentaru,; ili vam je draže da u našem klubu omladina nikad ne dobije šansu da se pokaže (mada i naš podmaldak ima "tatinih/babinih sinova") pa nam zato "budućnost" kluba leži u gore navednim potrošenim 30+ - godišnjacima. Pitaću vas (kao i svake godine) kada nam go razlika u pretkolima bude u avgustu bila -29. Mislim bez uvrede.
jao naslova i govana, postali ste sarkasticni, dajte malo profesionalizma
Između napustio i dobio ispinicu je ogromna razlika, ali zavisi kako koji novinar to vidi, odnosno za koga novinar navija ;)
Nije on toliko loš fudbaler koliko ima loš neukrotiv karakter.