Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svoji na svome, svaka cast, svako voli svoje. Kod nas u Sarajevu Vehabije, Turci, Sandzaklije, Arapi, Talibani, dovode ih minderlije i Bakirovi ambasadori, obecali im neki jeftini dzenet i jeftine robove da ih sluze. Hrvati su za nas gospoda i nivo u svakom pogledu, okrenimo se sebi i nemojmo lagati sami sebe kako smo mi centar svijeta i faktor, a u biti jad i bjeda.
Ti nisi normalan
Kakva su to gospoda koja slijede jednu seljačinu Thompsona i koji može tom gospodom (ZDS) napuniti stadion. Dino isto tako puni stadione, ali čovjek pjeva ljubavne, miroljubive pjesme. Dino je dobrodošao svugdje, pjevao u Dubrovniku, pravoj gospodi, a ova seljačina je persona non grata u gotovo cijeloj regiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuđi ljudi a u svojoj zemlji, slave tuđi uspjeh misleći da je njihov..zato jer su tuđi
Cenzurisali selju Thompsona u Zagrebu pa mora u vukoyebinu, van jurisdikcije Brisela.
Da se podsjetimo ko je Tompson i sta velica. https://i.rmbl.ws/s8/2/1/y/Q/M/1yQMa.caa.1.mp4?b=0&u=cfsd
https://www.youtube.com/watch?v=xWeNGgWnPe8 da se podsjetimo ko su mislimani
I još što se tiče Tomsona, neslušam ga ono često ali ima dobrih pjesama ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sada treba pogledati ovu pjesmu i dobro o svemu razmisliti.
Hahahahaa...Thompson u pjesmi pjeva o klanju srbocetnika a ovdje srbocetnicki botovi u stilu..sta je bosnje,sto vam smeta thompson i sl. Nijedan nista protiv thompsona...imaju po dv-tri imena ovdje pa u zavisnosti od teksta pocinju lijeciti svije frustracije jos od oluje i sl.hahahahaaa,koji brabonjci...a za thompsona...nista specijalno....podizao moral vojsci Republike Hrvatske u borbi protivu okupatora...ubrzao traktorijadu..i to je to...Nisam nigdje cuo da pjeva protiv drzave BiH..
on pjeva i o zlocinackoj herceg-bosni tj. uzp-u eto zasto nama ne valja
@Interna2 Ako ti ne valja, nemoj slušati..nitko te ne sili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čitam jutros na nekom portalu da je Dalić na pitanje o Thompsonu rekao kako ga 95% hrvata sluša, a da isti smeta samo 5%... možda 95% hercegovaca, ali hrvata nikako.
Ćao profesore sa univerziteta u sraojeo-u
Kod hrvata je taj broj drastično manji od 95%... da je toliki njihov HDZ bi uvijek imao preko 90% glasova na svim nivoima, ali to nije slučaj. Za kamenjare je već druga priča... šta očekivati od polupismenog Dalića.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dalic je ok a tomson je bog
Hoce doci i Zdravko?
ustashe uzivaju u kamenjaru zajedno sa tompshonom hahahah jad i bjeda ...kada dodju u Sarajevo , kao da su dosli u manhatten , moramo ih uciti sta je tramvaj , kako lift u zgradi funkcionise itd ...
Čega se pametan stidi, time se budala hvali. Pogotovo tramvajima i liftovima u Sarajevu. Očiti primjer koliko je Bosna zaostala za zapadom.
@therat praviš bezveznu usporedbu. U isti kontekst stavljaš ubranu sredinu u kojoj egzistira i gravitira veliki broj populacije, te "kamenjara" (pretpostavljam da misliš na neka manja mjesta u Hercegovini). Hoćeš reći da je bolje stanje u identičnim sredinama srednje, istočne ili zapadne Bosne?? Ako si već želio mogao si Mostar staviti u kontekst svoje valorizacije. Sarajevo i "kamenjar" je cca kao Sarajevo i Rim, Beč, Budimpešta....
poturad ili bivši hrvati, dođite u što većem broju da uveličamo ovu proslavu.
Doci cu ja direkt s onog svijeta
Hrvati imaju Tomsona a mi lazni merhamet pa sta je bolje?
Klixe što niste pustili komentare na članak o đikanskoj vjeruci??? Za tupsona svi znamo i nije više zanimljiv.
veceras u Livnu najmanje ce da bude Livnjaka...oni su uveliko otisli trbzhim za kruhom...zahvaljujuci..ZNA SE kome..organizatoru ovog doceka..da nije smijesno,bilo bi zalosno...
hrvati su nekad imali Atomsko skloniste, Parni valjak, haustor, Psihomodopop...a danas imaju tupsona
Dosta vise sa pricama o Thompsonu jer je nebitan...ovo je slavlje svjetskog nogometnog srebra i izbornika viceprvaka svijeta :))) p.s. svim prisutnima danas na festi savjetujem da niti ne pokusavaju doci sa obiljezjima nekakvih totalitarnih rezima...nece se dobro provest
svaka čast ali ne vjerujem da će to tako biti