Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halal im pobjeda..svi su mislima u Minhenu odavno vec..TrueBlue!
Promjesai eee moji klixovski novinari ;)
Pobjednik LP je direktno kvalifikovan u Grupnu fazu Lige Prvaka! LOGICNO valjda??
You\'ll Never Walk Alone!
opcina BIJELJINA NAJVECI KRIMINALCI VEC 10 GODINA OPUSTOSISE BUDJET MICO MICIC MIJO SOFRENIC I TOMICA STOJANOVIC UZIMAJU REKET OD PRIVATNIKA KULTURE SPORTA TREBA PRIZVATI TUZILASTVO BIH I SIPU POMOZITE SPASITE JADNI NAROD OD PLJACKASA
Da nisu sjedili na klupi Mata i Lampard, i da je na golu bio Petr Cech, sve bi bilo drugačije... al tako je kako je. Bravo za Di Mattea jer je mnogo postigao za ova dva mjeseca. Imamo još finale 19.05. Ja vjerujem u Chelsea, i vjerujem u svog Nanda :)
i oni da izbace veliku Barcu, a gube od jadnog Liverpoola ccc
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
http://adf.ly/7eLt9 pogledajte castim sviju :=)
A, fino sam im rekao, da ne igraju, dok ja ne budem u mogućnosti da ih pratim/gledam... Opet sam propustio goliadu :(