Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosniak, to dijete nije igralo za Liverpul već je bilo na spisku za U16. I na kraju brzo se vratio u rajvoSa. Pa onaj mali iz Slobode bio pozvan u Fulham i sad ga nema nigdje. Pusti te priče.
dokaz da je engleska liga najaca liga i najbolja u svijetu,svaka utakmica bez obzira ko igra uvijek je zanimljiva
Bravo amateri sa amaterskim izvještajem
Sta je perisic napravio, jebbeno!
Nakon 15 min.3:0.Navijači Tottenham-a izlaze s Anfield-a.To za 21 godinu koliko pratim fudbal nisam vidjeo.Svi očekuju blamažu,ali eto to je Engleska liga najbolja na svijetu,tu nije kraj dok sudija ne svira.Sve je to moguće.
Toliko gramatičkih grešaka na tako malom prostoru je za anale.
virgile sine, jedna dvije sezone ne znace da mozes u istu recenicu sa riom, nemanjom, terijem...
Ne mogu oni politi VvD-u na ruke, pogledaj malo “hajlajtse” tih sto si ih pomenuo, pogotovo Ria i Vidića.
Glavu dajem da je bosanski katolik pisao naslov.😎
Ko nije gledao,bolje da je propustio finale LP. Ovo je bilo za infarkta.Engleska liga je br.1 sansa za gol za 30 sek.Naše lige moraš čekati 49min.za jedan šut i to ne u okvir gola.Ovo je danas bilo za anale.
Cuj ismijao? Momak odigrao a drugi ismijavali..