Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👍👍🎯 Ja sam za podrsku ovom cestitom covjeku Hadzikadicu da ove lesinare jednom zauvjek posaljemo na smetliste gdje im je i mjesto zive decenijama od sirotinje i harama i nikad im nije dosta mislim dace narod posteni ove lasinare kazniti na izborima.
🇧🇦🇧🇦 Jedini istinski nezavisan kandidat koji može sarađivati sa svim probosanskim opcijama, čovjek koji može biti katalizator pozitivnih promjena u BiH je Mirsad Hadžikadić!
Drago mi je sto Burnoemouth igra dobro, radi Begovica.
Uzasna zavrsnica Liverpoola danas, dugo nisam gledao tekmu da jedan tim napravi ovoliko prilika, a zabije 2 glupa gola. Da su malo prisebniji bili nabili bi ove kokoske 5 razlike
mane je igracina al zna i bit toliko sebican da ne da igracu samom do sebe da zabije go, par puta je tako danas
konacno lice na vrhunsku ekipu, pobjedjuju i kad ne igraju bas najbolje. Slozio je to Klopp da valja!