Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam proljetos najavio, Liverpool ove sezone osvaja Ligu prvaka.
go redsiiiiiiiiii
gdje je onaj pametnjakovic sto mi se smijao kad sam rekao da su englezi dobili pravo dobar zdrijeb i da ce se vrlo vjerovatno svih 5 plasirati dalje??? sta sad kazez muragibe crni...
gledam real kad vidim liverpool zabi sedmi gol...kontam nema druge nego da ga je muhammed zabio za sedam alejkum
alejkumu sedam:))))
Eto nije mali Maribor sta sad hejteri ???
Svaka cast za mali Maribor velikog srca...LIverpol je konacno postimana masina koja odusevljava, i bice zanimljivo dokle mogu ici dalje.
ispadaju cim prvi ozbiljni protivnik dolazi, eto ni Sevillu nisu pobjedili. Liverpool ima strasan napad, pogotovo Coutinho je prava igracina jer zna dirigirat, asistirat i zabit ali obrana im nevalja, svaka ozbiljna momcad ce im uvalit par komada.
YNWA uzima ligu prvaka hhhhhhh ne treba se muciti u PL plasticari predaleko!
Ovaj Liverpool ili uzme po 5-6 razlike il zijani bas
Nisu jarane isto Maribor, Spartak i Bayern ili Barça ;)
a ja malera...jbna sevilja nije mogla zabiti ili primiti jedan jos gol puu
YNWA Ubili germu u Spartaku.