Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocitali im lekciju👏
Real Madrid, tri put prvak evrope u zadnje 4 godine izgubio je sve pripremne utakmice. Tako da, nema brige ni za Bayern. Svejedno, dobra utakmica, Liverpool zaista lijepo djeluje. Zelim im srecu u EPL, da konacno osvoje. Klopp mi je jedan od najdrazih menadzera.
Samo da su fit i da dovedu Van Dijka bice jako opasna ekipa, ne trose milione/bilione/trilione na sva pojacanja svijeta. Nikada neces cut od kluba zelimo sve alavi smo, svaki trener koji je prosao nije puno mjenjao jer se zna kakav se fudbal igra pa cak i sa Benitezom su trpali... jos jedan od rijetkih velikih klubova koji nije postao LLC nego ostao Fudbalski Klub. YNWA! to je klasa i svaki se transfer pazljivo bira a ne kao u supi kad odma za knedlu ufatis :)
Ovaj fudbal već dosadio, a nije ni počeo. Previše, što jest, jest.
Raspad sistema u Minkenu. Nema titule ove godine, tipujem na Lajpcig ili Hofenhajm, možda Leverkuzn ili Dortmund.
Bajern je Bajern prijatelju,tesko ko u BL moze im parirati za titulu,nemoj da te ovakve utakmice prevare
I onda ce doci prvenstvo, Bayern ce osvojiti sve, a Liverpool ce se boriti mozda za top 4. (Nisam fan ni jednog niti drugog kluba)
ali jesi uniteda sto je dovoljno da se vidi na cijoj si strani :D
Ne može Bajern protiv Kloppa nikako.
Osim ponekada u finalima Lige Prvaka ;)
Samo se njemci mogu nakon poraza vratiti još jači. Doduše, Bayernu fakat nije išlo dobro u pripremama. Prvo ih nisu mogli dobiti onu kantu od arsenala (čak su i izgubili na penale), pa onda lekcija od milana koji je u remontu sa neuigranim igračima i sad liverpoola.
Nek i Loserpool nekog dobije :)
smiješan si
LIVERPOOOOOLLLLLL 💪💪💪💪💪