Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipican primjer sta novinari i dobar menadzer moze uraditi ! ne kontam klopa koji to nijemo posmatra. u finalu lige prvaka je kriv za gol, bukvalno dao Velverdeu prostora da radi sta zeli, a potom je bio citavu utakmicu kao saobracajni policajac na rasksnici. mahao sta ko treba uraditi, a da preuzme odgovornos 0 bodova
ne mogu vjerovati da su ovog klauna nakon 1 dobre sezone stavljali u istu recenicu sa Terryem, Ferdinandom, Vidicem, Adamsom i drugima pa cak neki postavljali pitanje je li najbolji stoper u historiji premiershipa.
Tako je to danas. Kao i sa napadacima. Poludobra sezona i 10 golova odmah idu poredjenja sa ronaldom i messijem … i daju se cifre ko da stampaju pare
haj ba bizi pricas care gluposti ko da su samo TA 3-4 stopera igrali i ko da nikad nisu grijesili u zivotu... Vidic od Torresa ispado svaku utakmicu kad su igrali jedan protiv drugog hajd suti svega ti. Prije 10 godina totalno drugi fudbal se igrao, ko prati premiership 15-20 godina zna o cemu govorim.
Van Dajk bio najbolji štoper prije tri godine i to nekih 8-9 mjeseci bio na vrhu. Sve ostalo je tipično englesko precjenjivanje. Navijači Liverpoola su proglašavali Arnolda boljim od Cafua, Alison bolji od Kahna a Van Daju ni Canavaro ni Nesta nisu bili ravni.
a salahov penal zamalo slomio prozor na jednoj kuci u Tuzli
Van Dijka mnogi smatraju najboljim stoperom na svijetu??? Mozda prije 3 godine. niste u toku...