Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenalov napad u rangu Liverpoola i Citya, ali odbrana u rangu timova u zoni za ispadanje... sva sreća pa daju više golova nego što primaju.
Posto je ovo BH portal ,mogli ste nam barem reci ,jeli igrao Kolasinac. Onako usput,...
@grcicasajo jarane moj, bitno je naglasit da smo mi zadnji u svemu zato sto su hrvati dobili var.
@grcicasajo
Celzi je zasluzio bar remi, ako ne i vise. Veci posjed lopte, vise pasova, vise udaraca, drugo poluvrijeme ih razbili ali eto. Neda se usranom do potoka !
@_Thranduil_ da su zasluzili i pobijedili bi, da se racuna sve to sto si ti naveo u rezultat, mozda bi i bilo nesto od toga! Ali, mislim da je, ipak, puno vaznije ko je dao vise golova od toga sto si ti nabrojao!
ahahaha ahaha ahaha tipu mišu 😂😂😂😜😂😜
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arsenal je ekipa koja se nikad ne predaje. Zato ih volim. #COYG!
Ne stigose liverpola sve milijrde kad bi ulozili iz emirata u city
Fc Liverpool 💪👏👏
YNWA!
to brate⚽️👍
@RavenLord Nego šta...go, mighty Reds! Pozdrav...
Joj Atsenala i drame osijedio sam bravo za Topnikeee
vrlo opsirno