Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba im ovo kad nemaju titulr PL
Nisu se brojali svi trofeji, United je ipak trofejniji za 4 titule.
Ovoc ce Utd.a i Burnley pretec kako je krenulo haaha
paaaa ne znam bas, ako vec spominjete da je liverpool propustio sansu u superkupu protiv citya onda je logicno da se i te titule broje, zar ne klixeeee...dakle u engleskoj je 58 49 naravno u korist uniteda, u europi je 6 13 za liverpool i interkontinentalni kup je 2 0 za GGMU, dakleeeee 66 62 za crvene sejtane
odakle ti izvuce tu statistiku
Prangloss Pa nisu racunali community shield i interkontinentalni kup, gdje se igra samo jedna utakmica, a racunali su evropski superkup gdje se također igra jedna utakmica. Gdje je ovdje Svjetsko klupsko prvenstvo ?
Jest najtrofejniji kad se računaju i cipiripi kupovi...20:18 je klixe
Eto...Crvena Zvijezda ih mlatnula 2:0 !!!
U trenutku kad je SAF odlazio, Jedinstvo je uz Barcu bio daleko najjaci klub na svijetu, za mene ce Liverpool i dalje bit luzerpul, nikad ih necu moci gledati istim ocima kao Jedinstvo, nemaju jednostavnu taj mentalitet.
@JahacMagle2019 umri peškiru
U PL BIH je ZRINJA⚪🔴⚪🔴🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪💪💪⚽️⚽️⚽️🥇🥇🥇🥇🥇🥇🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ovo nije baš tačno . Liverpul pored osvojenih 4 Europska super kupa ima osvojena i još 3 kupa UEFA ( 1973 , 1976 , 2001).
Daš im fore 30 godina i opet ne mogu napraviti ozbiljan razmak, osvajali dok su bili zanimljivi cionistima
STEP BY STEP Y N W A ❤❤❤❤
3 gola Chelsea'u ponistili , sudija na njihovoj strani
sasvim je okej da se ponisti neregularan pogodak
@A1en sudijinca sutkinja,krenu bi je zbog greška ne uzubillah