Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja liga na svijetu.
...i onda mi dodje neki levat i kaze kako Njemacka liga nije nista losija od Engleske...u Engleskoj svako kolo imas 2 derbija,u Njemackoj u narednih 20 godina znas ko ce biti prvak...kada Bayern izgubi utakmicu u Bundesligi mediji 7 dana pisu o tom cudu.
Da je nama ovo.. pune tribine, nedelja, golovi, borbenost… kasnije na kafu i svjez za pocetak nove sedmice…
Imali drug u Jugoslaviji pa nam nije valjalo
Liverpul bez funte ulaganja u prvih 11 ponovo pokazao da je jedini tim koji moze bacit rukavicu Sitiju, znamo kako je zavrsio derbi sa Celzijem. Siti ubio Crvene u prvom a Crveni u drugom izdominirali gradjane sve u svemu zadovoljni bodom mada je Fabinjo mogao zabit za 3-2 al opet nije lose...PS Grilis pravi razliku na terenu u odnosu na stari Siti,bunkeri ce im pravit problem kao i Liverpulu.
Liverpool je najbolji tim u Engleskom premijer shipu!
Znaci, direktno prije gola Salah, drugi zuti za Millner, potpuno drugaciji smjer utakmice, dominacija City citavu utakmicu.....ccc
Sta Mo uradi,izbaci me sa kauca.
Jeste bila tekma milina za gledati…kiksa Liverpool jbga…
Kakva tekma
City pokazao kako se igra.
sta su pokazali da fabinho nije spor ko kornjaca dobio bi Liverpul 3:2... a plua sretan gol KDB
City ih ubio igrom. Razvalili ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne možeš uvijek pobjediti! YNWA
...dobra utakmica,City je strasna ekipa...posteno je da bude nerijeseno nakon svega,iako sam navijac Liverpoola.
Salah spektaluran ,city dosta bolji prvo pol a liverpool drugo bernardo silva ,kdb ,salah ,mane i ostali pokazali da je epl ipak najbolja liga svijeta👏👏👏👏