Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85 miliona je kradja stoljeca, prvi nastup i bummmm :)))
Lingarda malo procepilo ali vidjet cemo ga kroz par kola kad kakav ce biti. Ne ocekujem puno
Debi iz snova! Pobjednicki gol u gradskom derbiju😊 Bolje nemoze😉 LIVERPOOL FOREVER 💪
Super
Visok ovaj Van Dijk, red je i bio da kupe defanzivca kako treba, a United nije imao sreće, dvije stative Rashforda koji mora još hljeba pojest da postane pravi napadač. Previše ignorira Lukakua kojem je teško igrat pored njega jer od njega nema pravih lopti. Martial je za njega otac igre. Lingard nešto proigro mogao bi lagano na svjetsko sa repkom i još da poigra a ne da puni klupu.
ma dzaba su ga doveli , za 2 godine kad postane top igrač ima da digne pobunu da ide iz liverpula , isto ko suarez,tores,coutinho i slicni , liverpul im odskočna daska
@nagibuzbrdica22 Nema Liverpool kredibilitet da zadrži najbolje igrače jer nisu konkurentni ni za jedan trofej realno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj lik je stijena