Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve te karte ce oni nama prodati ! Idemo u Litvaniju !!!!!!
Ili ovdje neko valja neke price ili sta vec. Nigdje veze o cijenama zvao danas njihov savez vezano za karte cijena bila 120€ po karti. Prijatelji htjeli da idu kao daj 6 karata dvije cemo ko prodati na crno... ukupna cijena karti skuplja nego nego naprijed i nazad put (mislim ne iz BiH).
Dobro bi bilo kad bi ona dvojica navijaca Litvanije sa EP u kosarci u Sloveniji bili na tribinama :-)
da bude koja litvanka dobra :P
Hoće se opariti Litvanci...
Pobjeđuje Litvaniju a bosna može po ćevape
Mog'o bi ti malo po ćevape...
Igra li Tin ili hajducki Melunovic , pitajte Torcidu sta misli o tom tinu
Zar se oni huligani šta pitaju u životu... Ma daaaaaaj!!!!
samo nek oni daju popuste.Pravi će popust dobiti kad Zmajevi završe sa njima
Croatherc bas si ti neka pegla..Pomiri se brate sa cinjenicom da ste ga ispusili ovaj put i vozdrica! Jos ce vas Belgija opaliti za kraj i mirna Bosna:) Ni baraza vi vidjeti necete..Daleko ste vi od onoga sto ste nekada bili...Istina ponekad boli,zar ne?
Pa on nije Hrvat uopšte, on je bosanski katolik i mrzitelj svega bosanskog. Taj mater i oca kod kuće ne voli jer su ga u Bosni napravili. Hrvatima mnogo sreće kao i nama u daljnjem takmičenju.
Nasi Zmajevi, Pjanic i Ibisevic posjetili malog Hajrudina u bolnici i urucili mu dresove Zmajeva i slikali se sa njim. Srce Zmajeva patriotski kuca za svu ugrozenu djeca svijeta. I pored obaveza dosli su da koliko toliko uljepsaju dan malome Hajrudinu. Pa kud ces veci poklon nego kad ti Zmaj uljepsa dan. Hajrudine Zmaju mali, molimo Allaha dz,s, za tvoj oporavak.
ma tv ekran zakon jebala me tekma
Volim te BOSNO !!!'n
Kako je lijepo da je Allah dao da bude utakmica na Bajramu. Pa taj bajram ce se pamtiti dok sam ziv. Hajmo momci! A Litvanci su pametan narod. Fino su izabrali najveci stadion pa da nas moze sto vise doci. Dali su nam dvije ogromne dvorane da mozemo klanjati Bajram namaz i cak se prica da ce imati halal hranu po gradu. Oni ce nam sve srediti a mi cemo njima uzvratiti sa novem, win-win situation sto bi rekli Amerikanci. Eee tako se to gospodski treba raditi. Sve fino i kulturno a ne plasiti ljude i prijetit im. Svaka im cast.
Kad su novci u pitanju savez ce se sloziti, pa ce i srbi i hrvati da navijaju za jedinu im domovinu
9mil
Ako uspijemo ko li ce uzeti onih 9omil eura?
ja vijerujem dzeki da ce me obradovat AkoBogda znase unaprijed da bosna nece ici a i dzeko zna eto vidicete pred nama je u litvaniji ili ce biti nerijeseno ili gubimo dzeko stari kockar pricaju da slusa miletu kitica onu kockar, bolan kako ste dozvolili da izgube u zenici od slovacke dzeko kockar spahic isto spaha rukica mu na srcu kad je himna ljubi majka svog sina jel znate kako ce vrijeme biti 15 oktobra u litvaniji snijeg led itd a kod nas Bajram AkoBogda imsala
Neka sudi ko god hoce, ali Dzeko and Hajrovic & Company ce presuditi.
dobro je svabe sude...doduse i protiv portugala nas je onaj svabo zavio u crno,ali bolje svabo nego rus...