Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam je himna bila Hej Slaveni imali smo i para i posla, voljeli smo se medjusobno, gorivo je bilo jeftino, ulje, cigare, brasno...Sve je bilo jeftino. Sad kad nam je neka nidje veze himna drzava nam je kur*ina. Prije zavrsis fakultet, ganjaju te da te zaposle. Sad licemjeri pucajte minuse kolko hocete.
I opet propade kako?
Hej Slaveni, jošte živi Duh naših djedova, Dok za narod srce bije Njihovih sinova. Živi, živi duh slavenski Živjeće vjekov'ma Zalud prijeti ponor pakla Zalud vatra groma. Nek se sada i nad nama Burom sve raznese, Stijena puca, dub se lama, Zemlja nek se trese. Mi stojimo postojano Kano klisurine, Proklet bio izdajica Svoje domovine!
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
Tu vasu bosnjacku himnu Hrvati i Srbi ne prihvataju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ANTE hrvati bi se pokupili i otišli tu si u pravu jer oni IMAJU svoju himnu ko je kriv nama što slušamo plagijat a hrvati barem poštuju svoje
litvanci su kulturan narad
Mene licno zaboli KITA za ovo
...de još koji put :)