Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabarska posla,isprovocirati najboljeg pa kasnije vidjecemo.. A i Zidan je sam sebi kriv,zalim samo sto je okoncao svoju fudbalsku karijeru na taj nacin i da ce ga puno ljudi pamtiti po tom udaranju Materazzija a ne po umijecu fudbala koje je posjedovao..
lipi kaze da je iznenadjen zidanovim ponasanjem , a sam je rekao da ako zidana ne iskljuce da je nemoguce pobjediti tadasnju francusku sa zidanom. Plan je bio da se na bilo koji nacin zidan eliminise a kako talijani znaju biti prljavi to mi svi znamo. Lipi kaze i laze da nerazumije zidanovo ponasanje, sve je to smisljeno al hajde sad !!!!
mirsad dedic
A Grosso i penal bolji je to sok
U mene djed Hašim ima 79 godina i dan danas pokosi 5 duluma trave ručno, a ovakvi sipljivci mogu da mu naduhaju j.ja kroz čomagu
Buraz, jesi li mislio na našeg Mirsu Čomagu?
Dzes ba jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko?