Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijani imaju gitantska imena. Pa milan i inter imaju finala i titula (a pazite to je samo grad jedan) kolko neke drzave lige petice. Kriza je sada doci ce to na svoje. Englezi iz dugova upadaju u jos vece. Talilani nesmije digli rucnu i nek su. Pa njemci imaju 4 predstavnika u LP i nemaju kluba sem giganta bayerna, eto sad je isplivao BVB al vratice se jos malo gdje su i bili. Shalke nije bio prvak 60 god njemacke leverkuzen nikad. I to predstavika nisu kuci 160 godina uzeli titulu a kao vani ce. De ba ;)
Gigantska*
Osvojiće Italijani minimum 3 u 10 god. Juventus jeste ispao od Galate ali je odigrao 2 meča protiv Reala i bio u naj manju ruku ravnopravan za razliku od Turaka koji su u dvomeču sa Realom primili 10 komada a igrali čitav 1 meč sa igračem više. I prošle sezone Juve je dobro igrao i ispao od močnog Bajerna koji je poslije pregazio drim tim Barselonu. Kalčopoli se desio u Italiji ali to ne znači da se u drugim ligama ne namiješta i da neko sutra neče odgovarat.
I ovaj Lippi nekad pokoju mudru izvali...
Kako su nekada u završnicama igrali većinom sve italijanski klubovi, a sada truba....
Ako je osvojio Chelsea pretprosle godine kad je bio losiji nego sad onda moze i Juventus sljedece. Sreca igra veliku ulogu u ligi prvaka. Taj isti Chelsea odmah sljedece godine izgubio 3-0 od Juventusa.
One godine kad je osvojio chealsea može svako. Lippi ima logike sto govori. Al mislim da je 10 puno.
bolji galaasarj od juventusa po zaradi dva turska kluba su među 20 kakvi talijani namjestanjem su sve ubili gledanija je druga njemacka liga