Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više sreće nego umijeća su imali na tom Mundijalu
gdje nije sreca da za citavo prvenstvo primis 2 gola,jedan iz penala,jedan s igracem manje...eh taj buffon,materazzi,cannavaro...rupe obicne,ali sretne
Pogledaj tada reprezentaciju Italije.... znaci Del Piero/ Totti dal moram ostala imena spominjati...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
kad ga je Grosso zabio Lehmanu poceo sam da svrsavam.. a kad, nakon par minuta, Gilardino dao asistenciju Del Pieru koji je zabio 2-0 na prazan goal konacno sam svrsio. Nista mi ne daje vecu satisfakciju nego gledati Njemce u oci kad gube.
Kako na prazan gol? Gilardinho poslao asistenciju u praznu stranu, a Del Piero tehnički iz prve u suprotni ugao odmah ispod prečke i uz stativu, Kahn nemoćan. Stari, kako prazan gol?
@pegazus - yebiga, nesto mi ostalo u sjecanju prazan goal. ali i ti si se zayebao, nije ba bio Kahn nego Lehman vratar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kanavaro, Pirlo, Toti, Del Piero, Buffon, ........ to su bila vremena :D
Kad skontaš da su i Del Piero i Totti znali početi na klupi i da riječ nikada nisu progovorili, onda vidiš šta je reći. Umjetnik Torina i Princ Rima sjede na klupi i šute i slušaju. Danas toga nema.
@pegazus Ja sam na tom prvenstvu mislio da će biti belaj što je Totti uzeo desetku, a kasnije sam saznao da mu je Del Piero rekao da je vrijeme da je i on obuče. Gospoda jarane, a Messi ni slobodni udarac ne da Neymaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
velicina