Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kristina: \"kmeee, kmeee, smorinjo reci ostalima da sve meni lopte salju, moram dati cetiri gola, lesi me opet pretekao po golovima, kmeeee, opet ce biti bolji od mene kmeee, a ja ovako lijep i zgodan, pun ko brod, kmeee, vidi mi misica...kmeee..evo i penal profulah zapeo mi mrav za krampon...kmeee..\"
LEO MESSI, DALEKO JE OD ZLATNE LOPTE JER JE POSTIGAO 68 GOLOVA,DODAO 29 ASISTENCIJA I OSVOJIO 3 A MOGUCE I 4 TROFEJ OVE GODINE,TA BARSA JE STVARNO SLABA EKIPA PA STO NISU OSVOJILI 6 TROFEJA.
Cudan San Sinoc sam imo’ cudan san Ko’ setam gradom jedan dan Kad kod Vjecne Vatre rece mi gdje si Niko drugi do Lionel Messi Sta ces ti ovdje pitam ga ja Dodjem u Sara’jvo cesto u maju Da proslavim titulu i vidim raju Sutra se kuci u Barsu vracam Hajmo na cevape ja veceras placam I tako setamo ja i Messi Kad neko s klupe opet ce gdje si? Okernuh se da vidim ko je to reko’ Kad na klupi sjedi Edin Dzeko Sjedi ti on s onom budalom Maloumnim Mariom Balom I ovdje na klupi zeza ga Messi Dok se Dzeko kiselo kesi Tebe Edine men’ se cini J.be onaj zabar Mancini Daj suti bolan i odj.bi Lako je u Barsi igrati tebi Da dodjes malo igrat za City Bio bi Messi na klupi i ti Pustite svadju rekoh im ja J.bla vas glupa prica ta Hajmo kod ‘Zelje’ na cevape Reko je da tamo dece i Pape Ako vam se svidja nastavak slijedi
leonel messi je zakon naj bolji igrač svijeta ronaldo mu nije ni do koljena.
Ko da je Messi ista bolji.. Zna se da je Real pobjedio, Barca nemaju ni za sta da igraju drugo mjesto im je osigurano... A on opet ide na rekord, puca obadva penala... I on ce nesto prosipati kako ga boli briga za individualnost. Real sampioni, a bice i sljedece sezone ako je istina da Ibrahimovic dolazi.. Kao sto ce osvojit ligu prvaka.
CUJ MURINJO PA NEK OSVOJI SA RAJOM TITULU EKIPE KOJE JE TRENIRAO IMAO JE NAJBOLJE IGRACE SA TAKVIM IGRACIMA BI I MOJA NANA BILA PRVAK.APOSLIJE TRI TITULE BARSE RADUJE SE REAL HAHAHAHA JADNICI UZIVAJTE MALO JER SAD NASTUPA PONOVO BARSA NA CELU SA TITOM...
panteru kralju, dozovi se, po broju golova u sezoni, a ne po broju utakmica
IAKO SMATRAM MESIJA MEĐU NAJBOLJEM IGRAČEMA UZ MARADONU I PELETA.MISLIM DA NOVINARI PIŠU GLUPOST.KAO PRVO KOLIKO JE UTAKMICA TREBO VELIKOM MILERU DA DA 67 GOLOVA U SEZONI A KOLIKO MESIJU.MILER JE IGRO MANJE UTAKMICA. I TO BAREM 10 UTAKMICA MANJE,MISLIM. MESI JE GENIJE I ČAROBNJAK
Za sve koji pisu da je Ronaldo najbolji.,...... Jeste dobar fudbaler ali od Mesija nije bolji,ali kao covjek je fuj. Ko je gledao utakmicu sinoc vjerovatno misli kao ja a poslije Ronaldove face i grimase kada je covjeka udario u glavu poslije slobodnog udarca.Svaki normalan covjek bi prisao da vidii sta se desilo a on kao idiot gleda i nesto se kao iscudjava.Dno od covjeka. Na utakmici Barcelona - Malaga vidjelo se koji je klub gospodski.Kada su se sudarila dva igraca Malage Gvardiola je trazio da se ljudima ukaze pomoc...........za razliku od onog Dno covjeka koji jos i nekakve neartikulisane grimase pravi
IMAL KO ŠTA DODAT NA TITULU?
Dao ja vise
e jesi ti pametan...messi je bolji i to samo slijepac zaljubljen u ronalda ne moze vidjeti da je messi bolji. razlike: ronaldo-promasio penal s bayernom....odlucujuci ne-pogodak,lakse bi bilo da je pogodio messi- promasio penal sa chealse-jem ali bilo je u igri jos 50 min...bujrum suigracu sudjelujte u akcijama,a i asistirao za pogodak. ronaldo-zabio protiv barce,pobijedio real,a s valdesom ja bi zabio gol s tribine:) messi - zabio s realom i asistirao svaki puta s realom,sem zadnja utakmica lani kup kralja... ronaldo- jeste mashinerija za golove i bomba shuteve,svaka cast,na svoj nacin:) messi- brilijantan u igri,mashina lijepih golova,nevjerovatnih lobova i dribling golova...plus,pored toliko golova ima i toliko asistencija,svaka cast,a i nista posebno za jednog vanzemaljca kao sto je mesi:)))
Ovo je za zlatnu kopacku: http://www.youtube.com/watch?v=-0MWW7sEnss&feature=watch_response navijac chelsea-a.
hala madrid
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
bravo za mesija, i brvao za c ronalda opet je fulio penal tehnićar:)
veceras se kao i mnogo puta proteklih dana pokazalo kako je ovaj portal (urednik sporta) navijac barcelone.. pa zar je moguce da ni nakon sat vremen anije objavljen clanak kako je real osvojio titulu.. a sto se tice sudija, pa opste je poznato da barca igra u formaciji 4-3-3-3.. pa pogledajte samo penale nocas .. 2 penala. prvi iako je faul bio, bio je vani kaznenog, a drugi da ne komentaris.. smjesnoooo ..