Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima igrača koji nisu kao nejmar
Najbolji igrač svih vremena.
PRESERAVANJE!
Najbolji fudbaler svijeta treba da igra u najboljem klubu svijeta, sasvim logično.
Majstor zanata
Pizda ko i Rooney, ne smije promjenit tim, plasi se promjene....fantastican golgeter glavom....90% golova zabio iz sesnaesterca.......
Toliko skup igrač a gine za loptu , veoma rijetko sam ga vidio uopšte iznerviranog a i crvene kartone je znao džaba dobiti , čovjek vjeruje samo u gol.
Babuka fudbala, prekucao davnih dana. Sretno u nastavku!
Sto nece jer njemu nece nigdje bolje biti a ni oni nece naci bolju zamjenu za njega.
Da je čovjek bog otac kako može neko da vrijedi 700 miliona to nije humano.... Brat skuplji od države Bosne
Anel Hadzic upiso fakultet...
Samo vi pisite tata, car... On je zidov koji podrzava ubijanje djece u palestini, zaista je jadno za sta se ovaj narod prodaje pa niymo ni zasluzili bolju situaciju !!
Covjek katolik, nema veze sa Zidovima. To sto je jednom posjetio Izrael i ispostovao njihovu tradiciju sa onom kapicom (sto je sasvim u redu) to nema veze sa ubijanjem djece ili tako nesto. A i da je Zidov, sta to ima veze i s cim? Uhvati se ti drug kakve knjige, ali da nije religiozna mnogo. Neka iz beletristike, sasvim je u redu da to procitas.
Samo vi pisite tata, car... On je zidov koji podrzava ubijanje djece u palestini, zaista je jadno za sta se ovaj narod prodaje pa niymo ni zasluzili bolju situaciju !!
....to odradi i pemzija.
kupit ce ga city,p$g