Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakav lik se radja jednom u milenijumu
ispade ronaldo bolji od njega,s tim da je messi citav zivot u barci
@aurorab Messi do sad 586 golova u 691 utakmica. CR 588 golova ali u 788 utakmica, 97 više od Messia. O ostalim statistikama da ne govorim. Asistencije, kreirane šanse....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A oni dali onom pacovu nagradu, ha ha
kme
Ono kad se pripadnici službeno najgore sportske nacije na svijetu, bez ijedne medalje u 25 godina u ijednosm sportu "izvor wikipedia" rugaju najboljem igraču svijeta, viceprvacima svijeta i zemlji koja je najuspješnija sportska nacija po glavi stanovnika na planeti. Najveći BIH uspjeh je kad Real izgubi ili Lovren skrivi gol, tad je u BIH euforija. Zato i jeste i biti će te i dalje najgori na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije Zeba odlazio iz Zelje, mozda bi i on dao....40 golova u kukuruz ligi?!
I sta kazu Messi bolji od Ronalda? Alex Ferguson je cak rekao da je Ronaldo bolji! Pronadjite video na youtubeu gdje objasnjava da se Messi ne bi snasao niti u jednom drugom klubu osim u Barci!
ljubomorne klix-drkadzije sto cojkek svaki dan izadje u novinama: je*o ovu, je*o onu... a messi nije niti jednu osim svoje zene pa saosjecate s njim.. prestanite biti ljubomorni na bolje !!!
A 90% drugih trenera koji nisu trenirali Ronalda govore da je Messi bolji :P A ti nađi Messijeve golove na youtubu i vidjet ćeš da je dao samostalno najviše golova u historiji fudbala. Ronaldo je u poređenju sa Messijem samo jedan običan fudbalerčić
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
A Amar osim 400. put će sjesti na klupu Želježničara.
Moj Mesi još toliko da daš možda bi bio drugi iza mrtvog Modrica
Hoću i ja ženu za jednu noć
To je manje od 500
Uz svo postovanje njegovog fudbalskog majstorstva mislim da niko nije u jednom klubu poceo i zavrsio karijeru poput njega.
a dončić