Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ni on ni Ronaldo nisu dosli jer ne mogu da gledaju smijuriju od dodjele gdje nagradu dobije lik koji je u 6 sezona u Realu dao 9 golova a oni to daju u 3 utakmice
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
naravno da nije dosao kad je pokraden ko Zeljo protiv Sirokog
jedan je Messi
Modric zasluzio zlatnu loptu koliko i Messi za najboljeg igraca svjetskog u Brazilu...
Most goals: Messi Most assists: Messi Most chances created: Messi Most successful dribbles: Messi Most Key Passes: Messi Most Free Kick goals: Messi Ballon d'Or: Modrić
@nedimhodzic buraz ti si bolestan u glavu jesi bez zajebancije
Fuli prazan gol sa metar razdaljine i ispadne u četvrtini finala od Rome. 😂
najbolji svih vremena... definitivno
Frajer najjaci u svemu po pojedinacnoj statistici u europi i onda dobije neko ko modric nagradu, ni ja ne bi doso. Sve cestitke modricu ali da li bi je dobio da ne igra za real, mutan je perez uvijek bio.
Da nije Real osvojio LP i da Hrvatska nije napravila sto je napravila na SP ne bi je on nikad vidio. Nema to veze s Perezom.
i njemu i Ronaldu oduzet sve zlatne lopte. ne podnose kad nisu prvi i zbog te drskosti kazniti koliko god da su majstori obojica!