Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek jednim potezom može riješit utakmicu, svaka mu čast
@Netixba al ovaj njegov komentar veze sa člankom nema, ima li kakva mogućnost da mu izbrišem komentar
Ti si retard vidi se da tvoj zivot nema smisla! Nadji hobi neki ako vec nemas posla da se desava nesto u tvom zivotu!
Pa to je genijalac. On hoda i misli. Gleda svoje saigrače. Uvijek je u 2/3 terena. Ali kad primi loptu i okrene se prema golu tad pocinje show. GOAT
Trecoj trecini
Nabijem ga mala
Meni ova informscija nista ne govori dok ne uporedim to sa suarezom, dzekom ili nekim drugim napadacem.
haha, bolje za Real sto se nije trudio :)
Leo je Bog fudbala i tu je kraj. Boga ne vidiš, ali on je uvijek tu. 😉 Definitivno najbolji fudbaler svih vremena. Žalosno je samo što će se nekad govoriti kako je postojao neki Penaldo koji mu je parirao. Messiju niko ne može parirati i zato treba osvojiti svjetsko prvenstvo i dobiti još tri zlatne lopte da se odvoji od sviju miljama. To mu fudbal duguje.
Covjek bez opreme i hodanjem bolji od zlatne lopte i igraca koji masi cijelu loptu kao amater na seoskom turniru.
Ovo treba pokazati onim pametnjakovićima što kažu Džeko samo hoda po terenu. Pa šta će centarfor raditi u pm nego hodati i vrebati loptu. Moment eksplozije i gol. Treba se znati pozicionirati i pogoditi.
napokon da me neka statistika razveseli!!! a ja kontam zasto ga treneri trose u svakoj tekmi? samo šetaj HADZIJO NAD HADIJAMA!!!
Ali i ostali igrači su odigrali profesionalno.Malte ne bez greške.
I kod njih se kaze jogging k'o na nasem.
Kad ljudi kazu daje cr bolji jer skace visoko I jer je fol dao neke pare nesto hahahah. Jbt zivot
genij koristi mozak
Kretanje i tehnika su mnogo vazniji od samog trcanja. Ali ako nemas ni jedno ni drugo, onda trci 😂
bravo
Mogao je i prespavati. 83%, ali ono sto protrci i proigram vrijedi kao Ronaldovih 83% trcanja u prazno. naravno, mislim na ovog laznog Ronalda, ne na Brazilca.
Brat Paulinjo trci za kinga Messija...
Razlika izmedju Messija i Ronalda je ogromna. Messi kada ide na go ja to vidim u mrezi dok kod ovog drugog zna i u autu zavrsi