Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad već tako ser.ete, messi odnosno barcelona je trebala osvojiti ligu da nisu sudije krale za real tako da cassilas ima samo EP, ronaldo ništa, messi ligu i kup !
cast casillasu,ronaldu xaviju,iniestii,drogbi pirlu....ali sa ovim majstorom nemaju sanse da se bore za zlatnu loptu..
i da ovim majmunima kazem da je messi ove sezone dobio 3 asistencije od strane xavija a da je messi dodjelio 4 xaviju za gol i vi sad pricate iniesta i xavi .pa kako onda da messi doda 30 asistencija u toku sezne.nemojte biti dubrad ljudi,iniesta i xavi su najlosi ove sezone dodaju se dole sa pujolom i pikeom nista konkretno nisu napravili to govore brojke mesija 80 golova i 30 asistencija za klub i repku.zato bih zamolio da se ne glupirate,covjek je oborijo sve rekorde u historiji fudbala a vi bi loptu dali prosjecnom golmanu kao sto je iker kasiljas,gdje ga valdes u spanskoj ligi pobjeduje u zadnji 5 godina za trofej zamora.
ovo uopste nikoga nije trebalo anketirati to vec znamo ako bude drugacije onda e to biti velika sramota u fudbalu i vjerovatno stimanje od strane platinija pelea i ostalih velikana da to messi ne postigne jer vrlo dobro znakju da ce oni tog trena postati zaborav 4 zlatne lopte govore sve a ja opet kazem da ce ih messi osvojiti 10.
hahaahah.. a realno ko bi drugi mogo i osvojiti ....
ja jedine pametne komentare sto sam procitao i sto su mi se svidjeli su od edina i mehage osim ako izbacimo ono za mandzukica sto je rekao mehaga,al slazem se s njima messi je nista bz xavija i inieste ova dva su vise trofeja osvojili i najzasluzniji su za sve trofeje ;) po mom misljenju casiljas zasluzuje zlatnu loptu ;) :D najbolji golman svih vremena :D
ma messi ovo osvaja kakav ronaldo xavi i iniesta jedino možda casillas ali teško je ne znam da li je ikad golman dobio zlatnu loptu...
Dodajte jos golove iz Argentine i dolazimo do cifre od nemoguca 82 gola .. Grijeh , veliki grijeh bi bio da je ne osvoji Leo , nakon ubjedljivo najbolje individualne sezone .. A ako je pobijedio po izboru citatelja Marce ( madridskog ) onda ce dobiti i ovako , bar se ja nadam :)
heh ma kad madridski list kaže da messi treba dobiti zlatnu loptu šta više reći na to ? :D malo mi je malo čudno kako ronaldo ima samo 10 000 glasova a messi i casillas 50 000 i 45 000... ali eto očito da im je casillas puno draži, a opet kad se malo bolje razmisli španija je osvojila EP tako da je to i logično!?
Ronalda ce opet plakati ...
klempavi narkoman vidi mu glave, pa njega su starci silovali kad je bio dijete
Ako danu Messiu opet, onda bi to bila sramota za nogomet i nepravda prema velikanima kakvi su Xavi, Iniesta, Casillas itd.!
@Mehaga ronaldo zabio više golova na asistenciju ozila nego messi na asistenciju xavija i inieste... tako da ako je od messija bolji mandžukić onda je i od ronalda bolji ibričić... jer vidjeli smo ronalda protiv njemačke i španije koje imaju puno bolje igrače od neke češke odnosno vidjeli smo ga samo kada je mijenjao frizuru
Samo bi htjeo reći da je Messi naj kompletni igrač kog sam ikad gledao. On može postat naj bolji svi vremena samo ako nastavi igrati na ovakom nivou. A ostali mu mogu samo zavidit.
Daj ba mojne mi šuplje, pa i Mandžukić je bolji igrač od Messija. Njemu da nije Inieste i Xavija bio bi rame uz rame sa Ozilom ako ne i gori. Stipu mi ba tu šuplju, nego ovu loptu treba dati Iniesti ili Casillasu. Čak je i cr više zaslužio.
hahah koje ste vi buda.le ! pa bolje je imati 11 odličnih igrača kao što španija ima nego imati jednog koje je fenomenalan (messi)... uredu jedino je napad dobar u argentine dok im je odbrana slaba, za golmana nikad čuo ko im brani, a ni trener im nije baš nešto, veza je tako tako...već se sada zna da messi nikad neće osvojiti SP jedino ako se dogodi kakvo čudo !
VIDJELO SE JE PROTIV BRAZILA KO JE GAZDA U SVIJETU,A IMA JOŠ VREMENAA DA OSVOJI SVE SA REPREZENTACIJOM MLAD JE DEČKO TEK 25,A VEĆ JE NAJBOLJI SSVIH VREMENA,