Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vrijeme je da vidimo sada kako ce igrati u drugim ligama.
dodje Miralem i odma bjezanija
Ostario je i Ronaldo, al se jos drzi
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Fax? Mogao je poslat dimni signal!
Ekipa, istrazite NOVU KRIPTOVALUTU Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite FREE APP preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
brazzo je kriv za sve....
Steta za Pjanica....dolazi u rasulo i ruznu atmosferu. Sretno!
Engleska premijer liga u najavi.
Ovde mu je i kraj
Zamislite Ekipu Messi, Ronaldo, Neymar, Ibrahimovic, Bale auuu brate ee
Para vrti gdje burgija nece
Zadovljni Guradiola i Man City vec trljaju ruke i sirom otvorili ulazna vrata !!! https://www.youtube.com/watch?v=p18dzOoIk6A
Zadnje dvije tri godine nije više igrač odluke,konkretno mislim na Ligu prvaka ova silna ispadanja citaj(Roma,Liverpul Bayern) ga ubila u pojam.Kuman mu izmedju ostalog rekao da je tim važniji od pojedinca prenose španski mediji.
i ja sam poslao fax svom sefu da ne dolazim vise na posao
cuj poslao faks?! tobejarabi
Ode u City
nece on nidže
Sad ce svi navijati za juve i city i reci ce da navijaju od 2005 te
Nigdje on nece, igrice!
Sta mu Bayern uradi