Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo burnley,buši plastiku,milioni ,pogbe,bogovi,murinjo,ibra kada bra folovi.nema labavo u engkeskoj.
Murinjova druga sez...ups
Je li Mourinho jos uvijek neizvjesno ko ce biti prvak???....Pep ponovo postavlja standarde...i nabija komplekse specijalnom....
"Jos je bodova u igri" S.S.
cuj senzacionalnog poraza. samo debili koji gledaju samo barsu i real ne znaju da je burnley veoma dobra ekipa na celu sa Dycheom koji uvijek zna ostro postaviti ekipu pogotovo u gostima protiv jacih timova.
nije, nego su svi losi u ligi osim citija, pa juve, bayern barsa real bi hladno 3 0 dobili ove levate
Ja ne znam da li ste vidjeli kako preksinoc ispade Manchester ?
wow nerješeno kod kuće protiv burnleya, kakav uspjeh.. sranje Ibrahimović klupa, nipošto sa Lukakuom zajedno nikad više.
Vala kako igra može i Lukaku klupa!