Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško da će Zrinjski proći. Ja lično volio bi, jer ulazak Zrinjskog i Želje, po mogućnosti oba tima u grupe, to je velika odskočna daska za našu ligu, ali jako jako teško. Najgori rezultat je 1:0 a što se Želje tiče, vidjećemo još šta će se izdešavati, moje Sarajevo je posrnulo nažalost, po ko zna koji put.
Zrinjski je slabija ekipa i tu je kraj price. BiH liga je teski amaterizam i Zeljo je prosao jer su se zvijezde tako na nebu poslozile, a ne zbog kvalitete..