Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real igrao onoliko koliko mu je trebalo....realno sa pola snage
Kao da Vugdalica slusam :D
Ako bokovi popuste onda ce ova zadnja trojica protiv Bejla i Ronalda biti na vjetrometini :D:D:D izvuko ga sasa iz rukava
Strašan gol u Marcela....najluđi igrač, definitivno!!!
Slabijom nogom!!!
otac!
najgori oblik dekultivizacije je sport,eto ta djeca svaka druga riječ im je psovka,čitajte razvijajte mozak,učite zanat,kakav sport jedno od 12 hiljada uspije
Kako nervira ovaj Ronaldo, strasno. Zelim Realu da proda sto vise dresova, te takodjer da sto bolje zalize ove svoje moderne igrace da narodne mase mogu da zude za njima.
Neovisno o ovoj utakmici, Real igra 2 nivoa ispod onog pred kraj godine. Trenutno su i Barca i Bayern u boljoj formi!
@ charlie sheen ja bi vise volio Barcu nego Atletico bilo bi sladje ahahaaaa
Ko o kome baba o ustipcima pa da li postoje ruzniji dresovi od onih od Barcelone drecavi jarane kad ih vidim pomislim da gledam seminar saobracajaca sli nek su ovi Realovi ruzni pa nema veze
Utakmice lige prvaka za gledat ko K
pa prve utakmice su uglavnom takve
Ma znam stari , al ovo je bezze jbt !! I ovaj fudbal nije kao sto je nekad bio jbt
HELLO KITTY VERZIJA DRESOVA HAHA
Kladim se da ce real u daljoj fazi igrati sa boljim iz duela Base-Porto
da oce atletico im zapast.on im je smrt
Najluđi je Vugdalić Ronaldo iz slobodnjaka šutira po sredini gola i odbrani golman Shalkea,a Vugdalić "vadi to iz rašlji mladi golman Shalkea"..:))))
hahahah, pa dobro, dok se nije prikazao ponovljeni snimak cinilo se da je lopta isla vise u lijevu stranu
Pa Porto, Porto obori me na 125e..
trebo si x igrat :))))))
Hala Madrid!
Ocekivao sam Slinu amidzinog Svena u sastavu Bazela,bilo kazu sve dogovoreno za 5 miliona al eto nema ga. Gledao sam i Rijeka-Hajduk danas nesto ranije,komentator ga spominje u najavi i ime njegovo pisalo na ekranu al ja ga ne vidjoh na terenu :)
Ako niste gledali onda pogledajte bar snimak utakmice Rijeka-Hajduk,ako uopste vidite Slinu Svena s loptom u bilo kojem momentu na bilo kojoj snimci s utakmice svaka vam cast.Momak se jednostavno nije sastavio s loptom a kod amidze u pocetnoj postavi reprezentacije.
ja pederskih dresova braco mila..
a penaldu stoji onaj pinky dres haha
bas mu licnost opisuje