Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jak je psg
kad ih engleska ekipa ispod sredine tabele ovako namuci, nisu oni neki tim
jak je za Reims,Angres,Caen,Ajaccio,bara bara sa raspalim Celsijem. Kad se dohvate i ako se dohvate Barse,Bajerna,Reala,imaju jedno 1,63% sanse za prolaz dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jebe se vama što me Millwall povalja....
zasluzeno
nece para na seljaka... x za 350 KM benfica... i u 195. minuti mora mi se posrati na nos
nek si pao šejtanska posla jebem ti komplet familiju
@pašo IV svoje misljenje o kojekakvim poslovima zadrzi za sebe; nisam nikakav kockar, uplatio sam 1 KM, cisto iz zabave... odigram tiket jednom u mjesec dana. Iako sam i sam izgubio majku nedavno, a nakon toga i brata, ne mogu reci da me tvoje rijeci vrijedjaju, ali me samo podsjete na familiju koju sam izgubio. Zapitaj se malo je li uredu na taj nacin obracati se drugima, jer samom psovkom kojom si se meni obratio, "odradio" si gori sejtanski posao od mog.
Cestitke Chelsea-u za vrlo pristojnu partiju protiv jakog PSG-a. Ova igra je, dobrim dijelom, indikator zasto je Chelsea aktuelni engleski sampion. Bilo je "parkiranja busa" u prvom poluvremenu, ali i voznje bolida. PSG, po meni, jedan od favorite za krunu LP-a, iako odbrambeni red nije bez slabosti. Ne razumijem da igrac kakav je Edison Cavani ne zasluzuje start. I Pastore. Maxwell, koji sa Zlatanom igra cijelu karijeru,...fenomenalan. Ibra ko ibra - ministar unutarnjih poslova. PSG prolazi.
@Svercer Igraju u prvenstvu toliko utakmice...Ibrahimovic moze igrati sredinu kao vezista, moze na krilo ili u spici napada. Cavani moze na krilnog ili klasicnog spica.... Vanserijski igraci, a velika utakmica. Preveliki je to luksuz da takva velicina sjedi na klupi.
Zasluzeno jaci su bili pogotovo u drugom poluvremenu !
DiMaria majstor ove igre...PSG sa ovakvim Zlatanom tesko da moze do kraja.
jbo vas Ibro...veze nema...da mu nije Cavania bi ga Blan lagano...al tekma je extra
ovaj Zlatan kloc zivi...deset sansi mu treba da da go....vidi se da je bosanac topcina
Sreća pa Čelziju nije došla jača ekipa od Pariza .. bilo bi bušenje.
Zlatan Ibrahimovic 😎😎😎
Dobar rezultat, bice zanimljivo u Londonu
Ibrakadabra!
Ibra tito