Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka je vala Mancester nogiran,radi njega sam 3 puta pao na kladionici,NEKA NOGAAAA
ovo jue bruka za juventus,a nisu mogli da pobede bez najboljeg tehnicara u italiji,alexa del pijera,ali nije jos kraj ,skudeto je tu!
daj cole nemoj vise pametovati ides mi na zivce
Ljudi moji, bezveze se natezete. Neko je lijepo rekao da bi osvojio nesto, pored jakog sastava moras imati i bar malo srece, koja nije bila ovaj put uz djavole. Nije problem UTD-a ove godine ni oslabljeni vezni red, ni oni mediokriteti u odbrani - problem je Ferguson. Covjek je jednostavno prestar da shvati da nacin na koji on vodi ekipu vise nigdje ne prolazi. Ne mozes covjeka koji vrijedi desetine miliona funti (Beckham) - koji generalno sa svojim parama ne mora nista vise ikada raditi u zivotu - vrijedjati, urlati na njega i gadjati ga kopackom u glavu. Na stranu to sto se uspio posvadjati i sa vlasnicima kluba. Takav pristup vise nigdje ne prolazi, a Sir Ferguson je previse mator da skonta da je psihologija pripreme igraca danas najvaznija u fudbalu. Danas u najjacim ekipama Evrope imas igrace koji su jaci od trenera; to je realnost i samim tim stare metode motivacije i "nametanja" autoriteta vise ne pale. Wenger, Queros, Anceloti i Capello to shvataju, pa se to i vidi na rezultatima. Dakle, Sir Alex u penziju, a na klupu neko novi, fleksibilniji, ko malo bolje razumije kako danas fudbal funkcionise. Tek onda se moze ocekivati iskorak naprijed na Old Trafordu.
Odgovoricu ti samo na ovo,stvarno je bezpredmetno raspravljati, tj. veoma tesko. Ja ti opet ponavljam da ja simpatisem Arsenal, jer je covjek(Gospodin Arsen) stvarao ekipu i nakraju je stvorio, sto opet nije garant da ce bilo sta da osvoje. Ja nenevijam za njih u smislu navijanja. Naprimjer simpatisem Lyon, zasto? zato sto su mala ekipa, a dogurali su do cetvrt-finala. To je ta razlika izmedju mene i tebe(vas). Neznam koji si godina niti me interesuje, samo po tvom pisanju, vidim da si mladji od mene. Ja ti kazem ja volim fudbal generalno i to je to. To sam isto i ja radio kad sam bio u tvojim godinama, govorio sta je ovaj klub osvojio a sta ste vi osvojili? I mogu da te shvatim. Ti navijas za Man.U. to je fino i to respektujem. Ali moras sagledati sve cinjenice, zasto su ispali, nema tu veze ni sudija, ni sreca, jednostavno ove godine nisu dovoljno dobri i to je to. Ako hoces da vidis to vidices ako NE, to je opet do tebe. I samo jos jedna mala stvar, da ja navijam za onoga koje dobar ili prvi, sto ti kazes, i sam znas kako se Arsenal plasirao u zavrsnicu, gol u zadnjem minutu protiv Kijevskog Dinama, tako da je to opet malo pretjerano sto si rekao. Inace bi ja to moga reci za tebe, eto ti navijas za nekoga ko je prvi, ali to je normalno navijacki s tvoje strane. Prijatno zelim, pardon sportski pozdrav.
Nema veze taj clanak uopste, nego je stvar "Land" da budes realan. Samo se vracate (Manchesterovci) na ponisten gol. Gol je cist, ali Porto je dao gol u zadnjoj minuti, zasto vi nesto niste uradili do te zadnje minute, da do toga nedodje? Ili zasto nekrivite "vaseg" sjajnog golmana. Imate pravo da se ljutite, ali morate biti realni u obadvje utakmice ste losi bili i to je cinjenica. Nepitate se zasto je vas sjajni trener poceo utakmicu sa Fletcherom i Buttom a ne sa Ronaldom i Sahom. Tu nalazite krivicu i jos u tome sto vam je tim u krizi. A ne Sarajevo-X, oni i neznaju bas puno ali daju samo informacije. Prijatno zelim
E,neka je man utd ispao bas mi je drago i sad vidite da ne vrijede nista Jebem ti pero mater u pizdu uvijek kad drkam mislim na zrinku onu dobru zensku
Nisam reko da je Vieira bio dobar kad je igro za Milan, nisam reko da je Henry bio dobar kad je igro za Juve, nego sam ti reko da je nebulozna tvoja izjava da Arsenal ima dobru igru dok nema tako dobre igrace. Saberi se Cole i razmisli ko dominira Engleskom u zadnjih deset godina i ko je osvojio prosle godine premiership, a sto se tice Arsenala nek se jave kad u jednoj godini osvoje premiership, FA cup i ligu prvaka. Pa koga to jos Man U nije izbacio iz lige prvaka od Bayerna do Juvea pa i Porta, tako da ove stvari sto pricas su subjektivne i vidi se da nisi realan. Sportski pozdrav...
Ma ko je ovaj clanak sastavio, cuj zasluzeno Porto dobio, pa jebem ti misa jesi li gledao utakmicu cojvece? Garant nisi, jer da jesi vidio bi da je Manchesteru ponisten cist go ko suza idiote jedan. Majke mi poslat cu pismo relevantnim osobama da skinu ovakve budale, pa unistavate sajt covjece jesi li ti normalan majmune jedan. Za mene je Man Utd jedan i jedini i sto se mene tice oni su mucenici ovdje.
Jednostavno nevrjedi, pricati, ja sam rekao da simpatisem stil igre Arsenala, to je jedna stvar a druga je stvar navijati za Arsenal(DJAVOLE) znas? Neznam koliko pratite englesko prvenstvo, ali ako ga pratite, onda vidite da je Manchester u velikoj krizi, mogu nesto u kupu engleske da urade, ali zar je to kao sto vi tvrdite najveci klub DOSTA ja nebi rekao, da je nacionalni kupa dosta. Viera ti kazes da je bio poznat kad je igro za Milan ja nebi rekao, nego tek kad je dosao u Arsenal napravio je ime, Bergkamp jest bio igrac dobar, ali sta je pokazao u Interu? nista nakon godinu je presao u Arsenal. Nebi nesto rekao da se Henry proslavio u Juveu, tako da to sto si rekao nepije vode i sam vidis. Ja ti govorim neke cinjenice i svima vama. Real, Milan to su veliki klubovi, da u velikim su dugovima ali nestede novac za najjbolje igrace na svjetu. Da manchester kupuje mlade igrace i sta gradi tim, ovi kupe gotovog igraca i osvoje to sto bi ovi trebali, pa ti sad vidi. Tesko je pricati kad vi navijate za jedan odredjen klub, pa nemozete viditi realno stvari. Manchester ce uvjek biti tu negdje, ali nikad na vrhu, ako pratite KES, u to se uvjeravate svake godine, Barcelona,Borusija(D), Monaco,Galatasaray,Porto,Real,Bayern to su sve timovi koji su ih izbacivali u cetvrtfinalima ili polufinalima ili osminama finala, tako da saberite malo. A to sto govoris da cu navijat za ovaj ili onaj klub, kad igra najbolje, to se ti samo tjesi, jer ako citas moje tekstove visis da pricas gluposti, bez ljutnje. Ugodno popodne
Zna se ko ce da uzme Ligu Prvaka, C.F. Real Madrid, Kraljevi ce da slave svoj jubilej sa desetom titulom. Samo da Arsenal dodje u finalu pa da to bude najjaca utakmica svih vremena.
PA NEKA SU JUVE I MANCESTER ISPALI KAD SU IM VAZNIJI DRZAVNI SAMPIONATI,OVIM ZABARIMA NAROCITO!
Da nije stranaca britanski fudbal bi bio na rangu Farskih ostrva. To vazi i za Manchester United! Tehnika uvijek nadvlada fudbal na prvu.
Večeras će Real da odere guzove seljačinama oz Bayerna.
De ba cole smiri se cuj Wegner napravio dobru ekipu od ne tako dobrih igraca pa ko je dobar ako nisu Henry, Bergkamp, Pires ili Vieira. Meni se sve vise cini da si ti jedan od onih sto navijaju za onu ekipu kojoj najbolje ide te sezone. Ako Man U bude dobro igro sljedece sezone ti ces vjerovatno za njih navijati. Ako Man U nije za velika ostvarenja onda ne znam ko jeste.