Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JUVE RULEZ zauvijek ove godine niko nema apsolutno nikakve sanse protib bianchonerra
JADNO JADNO I TO MI JE EUROPSKI PRVAK, JOS SE JEDNOM DOKAZALO DA SU UKRALI TITULU JUVENTUSU, OD SVIH TALIJANA SAMO JE JUVE POBIJEDIO... I TO KAKO? MAESTRALNO!!!!!! MISLIM DA SE VEC SAD VIDI NOVI PRVAK(AKO NE BUDE OZLJEDA) A TO CE BITI JUVENTUS PAZITE STA SAM VAM REKAO!!!!!!!!! FORZA JUVE!!!!!!!
Ajax ce daleko dogurati ove sezone. Gledao sam ih sinoc, pametno igraju. Ibrahimovic je dao dobar gol ali nije bio bas posebno aktivan inace, par driblinga i to je to. Dobar im je golman.
prvo pogledaj datum kad je vijest unešena pa onda komentariši
Večeras su odigrane preostale utakmice 3. kola Lige prvaka, a najznačajnija je sigurno pobjeda belgijskog Bruggea nad evropskim prvakom Milanom. NIJE "VECERAS" NEGO SINOC, ja nepismenih kretena......
juveeeeeeeeeeeeeeee
Zajebase me za 350.KM. MAMU VAM JEBEM PEDERSKU.