Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUSICU!!! jesi l' gled'o Guardiolu..jesi li vidio kako covjek skace, vice, bori se..bodri igrace...usmjerava ih...mijenja strategiju...prbacuje igrace...itd itd....SUSICU bolan....SUSICU....a ti ko na autobuskom stajalistu..jos ti samo fali ceker uz noge....
nazalost PSG je igrao u isto vrijeme. Ali ima sve snimljeno na kaseti, mozda pogleda poslije.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobar Dzeko bio svaka cast
nisam gledao na OBN-u...Kakav je bio udarni tandem Hadzic-Vugdalic? Jesul briljirali?
Mute jarane MUTEEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
http://rentabilnost.blogspot.com/ ╚►Analize, desetak raznih izvora informacija, sve to je potrebno da bi se konstantno dobivalo na kladionici!!! ╚►Ne košta vas nista pogled na njihov rad, a možete počet zarađivat!!! ╚►Mnogim ljudima je ova stranica popunila rupe u novčaniku!!! ╚►Provjerite kako rade i popunite rupe i vi!!!
Ma ljudi znate li šta je sa Džekinom Amrom? Ovaj klix nešto ne piše o njima u zadnje vrijeme. Nasikiro sam se, nit znam jel prnula nit noge pokiselila.
Molim dragog Boga da iduce godine OBN ne bude imao para da otkupi pravo prenosa. Da hoce bar ukinut onaj uvod, da ne gledam makar onu ofarbanu i isfeniranu spodobu od Vugdalica, kad ga vec moram slusati.
Velid melem za usi u usporedbi s ovom dvojicom.
Pogledati utakmicu na OBN i pročitati Dnevni Avaz rubriku Sport definitivno zatupljuju uopće kakvog-takvog poznavanja engleskog jezika: pismenom obliku:Mančester Junajted,Liverpul ili Vugdalićevim naglaskom ''Demačelis''
Zao mi Harta, lik je bio golman ovog van svijeta svih 90 minuta ali blesava odbrana...
Ne zelim ni znati sta bi bilo da su igrali Robben, Ribery i Schweinsteiger
Hart odlicno branjenje, Barca-PSG-Chelsea mora to bolje, Maribor SVAKA CAST! Roma i Porto razvalili :D
Sve je jasno kad im je najbolja sansa bila sut Dzeke u 22 minuti koji nije isao u okvir gola. Hart imao svoju noc, da nije mozda bi otisli i sa petardom u mrezi.
@Mistic gdje ti je ona dvica ko kuca? :P :P A poruka za debile koji misle da su pametni pricajuci nesto za Bayern: Ili ne znate sta je nogomet ili niste gledali,samo 3 penala nije svirano za Bayern (2 igranja rukom i faul nad Mullerom),dok je onaj s Robbenom ''pod istragom''.Mada je i tu city-ev igrac provukao ruku i zakacio ga k'o grabljama.City se borio i dao sve od sebe jer su prvenstveno htjeli otic kuci s 0:0.Ja prije svega ne volim da ponizavam neki klub kojeg vole drugi,al nije fer ni da neka budaletina pljuje po klubu kojeg ja volim.EuropaMeister immer und ewig :)
A to sto je lopta Robbena pogodila prije tog faula u ruku nista? A i realno ono igranje rukom nije bilo namjerno, nije covjek mogao ni pomaknut ruku. A to drugo igranje rukom se ne sto ne sjecam :D
Bayern, iako bez nekoliko prvotimaca, satjerao Cityja na polovicu. Da se još tu puno šta popravit ali dobro odigrano. I gdje su oni što kažu kako Bayern igra dosadnu tika-taku :)
Eno ih pjene jer je Bayern jako kvalitetan klub.Samo prelistaj komentare i uocit ces.
Dzeko je dobro igro , dade mu sudija zuti a nije ni pipno igraca . Na drugoj strani cist penal nad Silvom , jok djesh penal svirati Bayernu u Minhenu
Kad su to Džeko i Pjanić postali vlasnici, što se može zaključiti iz naslova :)
OBN :(
Demičelis...
Alene sad shvacam zasto vlasnik kafica nije dao da nam konobar smanji muziku a pusti ton na utakmici.Mogu mislit provaljivanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pu ***te pa ovi komentatori u nas su stvarno retardirani u mozak..blago je reč glupi...ima njih par koji se mogu poslušat a ovo ostalo je teški škart.
Iznenadjenje veceri - desetkovani Schalke 04 !!
Samo malo, a ko je Demićelis?