Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzenane, Arsenal ne moze nikako pobjediti ovu ligu kako to ti kazes moze je samo osvojiti i ako ces vec koristiti bosanski jezik molim te nemoj bukvalno stvari prevoditi sa njemackog jezika, to me uzasno nervira... cuj pobjediti ligu ha ha ha
A gdje ovaj Mrso protiv PSV-a, nema ga na mapi. Jesu se Krvati bili uzguzicili s njim te ovo te ono.
Ja sto Inter dobi po pichci!
Arsenal ce pobjediti ovu ligu!!!
Ma bujrum na EL SANTIJAGO BERNABE (za seljake koji ne znaju, stadion C.F. REAL MADRID-a) pa da vidimo te golove.
JUVE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobri su dobri, al Juve je bolj!!! ;) FORZA JUVE!!!!!!
Al ga Arsenal suknu!!!!!!! Za Bajram!!!!! 5-1
a jes' i henry opet skroman u PM......
Zahvaljujuci Hanri-u. Pokazao je protiv Njemaca, da je zajedno sa Trezege i Zidan momentalno najbolji igrac na svijetu. Francuska najveci favorit na EP u Portugalu. Nasi igraci bi trebali uciti sta znaci biti skroman covjek i dobar fudbaler.
Aresenal je jaaaaaaak!
slab inter, odbrana im nema veze