Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' tako kolega Hadžiću? Tako je Saša.
Hahahahahahah :D :D :D
Obn nema milosti fkt jedino što valja je slika.
Al bukvalno :D
Valja i Adrijana..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..umalo pogodi kamermana.. na što se oni glasno nasmiju i Saša sav u transu poviče: oPPPsajd.. j%$%žm i monopol i državu kad te najtera da gledaš najbolje što fudbali nudi u režiji diletanata..
malo sam već dosadan i ponavljam se, ali ovako je zamišljam prenos u režiji OBNa: nakon što su stigli na lice mjesta, Sabahudin Saša Vugdalića aka Olalala i kolega mu Adis Hadžić najprije nasijeku pogolemu šerpu satrice ko salatu. U pričuvi ostave jedno 2-3 veće glavice luka. Glavni mesni sastojak je koka živičarka, ca. 1,2 kg, reširana na par čitavih krompirića. S obzirom da im je poso dinamičan i stresan i da nemaju kad da sipaju u čašice, piju domaću rakiju ca. 40% onako drito iz providne flaše. A kad već nemaju kad da paze na čašice, ne paze ni na to što su im ruke masne, pa je flaša ono dobro zamašćena. uz sve to na jednom sahanu frišak sir preliven domaćim kajmakom, da malo razbije onu satricu s početka. Kad satrica nestane, Adis zamota cijelu glavicu luka, onako s kožicom u jedan od papira koje je pripremio za prenos (a na kojem je na njegovu nesreću napisano da se mascherano izgovara kao maskerano, a nikako ne kao maŠerano) i stisnutom pesnicom ga tako razbije, da ono..
stvarno mi nije jasno kako neko,ko je odgovoran za ovaj dio programske sheme obn ne opipa puls gledaoca i ne osjeti koliko su gotovo svi nezadovoljni lupetanjem osobe koja se predstavlja kao saša vugdalić? mozak dotičnog me je strah analizirati,ali jako dobro znam kako se osjećam ja i gotovo svi sa kojima razgovaram na temu prenosa CL na obn.Čini mi se da bi se drugio dio komentatorskog para,pod imenom Adis,sam jako dobro snašao u poslu,pa zaista ne vidim potrebu za godinom Sašom,osim ako nije u pitanju klasičan nepotizam ili kakva druga vrsta uhljebljenja.Do tad,jao meni,i bespuću nikad uspješnih stream prenosa...
Znaš ti ono imala majka dva zdrava i pametna sina i jednog golmana :) sasa je golman sta očekuješ :)
Kikser.man je glupan, lazov, nacionalista, podatke imam, a nadam se da ce se i klix pobrinuti da ovakvi nemaju pristup stranici.
HRT 2 :) , Arena Sport :)
Boze moj !
12 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje ovaj vikend, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
svi volimo kad ga dzeko zabije
Ma naci cu neki link na internetu
Sasa, bit cu blag. Ako procitas ovo, tvoje slobodnije komentarisanje i vodjenje utakmice je neukusno, neprofesionalno i nezanimljivo.
o ne,opet ona dvojica :)))
O da, da :DD hahahah
Izvinite OBN, ali zenama nije laku da ne gledaju svoje serije.
Iiiii.............