Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi naši tv komentatori su strava, pa koje su to nepismene seljačine i sirovine, pa to nema nigdje... Pri golu Tottija kaže ovaj naš seljober od komentatora: "Bez starca nema udarca"... Kakav idiotizam i prostakluk, jer znamo na šta se ta izreka odnosi, a on u nedostatku profesionalnosti lupa idiotizme. Ovo večeras je bilo kazna slušati...
hahahaha koji je to krkan rekao ? na kojem si programu gledao ? hahah oj idiota braco
Gdje drugo nego Federalna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pjanic odlican a Toti sa svojih 38 godina pretrcao vise nego Dzeko za cetiri utakmice
pa normalno..Dzeko jos nema 38 godina
Jebote nogomet i bih reprezentativci su postali kraljevi. U svim novinama nam peru mozgove sa tom igrom.
Dobar je bio Džeko.Čitao sam na forumu Man City da su njihovi navijači zadovoljni kako je igrao i da je nepravedno zamijenjen, a Pjanić kao i uvijek standardno dobar.
Sta se desava mom Bayernu? Dali jedan gol iz jedanaesterca i zadovoljni s tim?????? Hocu stari Bayern sa u prosjeku 3 gola po utakmici.
Papetu treba 3. napadac? Neka ga zovne direktno iz Lige sampiona ..NUSMIR FAJIC, cojk igra Champions ligue ,a ne moze biti reprezentativac?
Na žalost ne igra, već sjedi na klupi. I na žalost ne igra ni u slovenskoj ligi, gdje trener kao rezervnog napadača uporno gura mladog Luku Zahovića koje je to opravdao trenutno najboljim strijelcem lige. Nusmir će morati još malo sačekati svoju priliku.
NO IBRA NO PROBLEM!
ne moze covjek dobit na kladionici da je Bog dragi -.-
ovaj Matic iz Celzeta mnogo jak igrac..bas bas ekstra klasa
Odakle je taj klub Celzet?
stvarno nemam pojma,ja nisam odavde
Pjanke dobar bio veceras.
Ne brišite komentare seljačine sa klixa, lijepo pitam jesu li to Džeko i Pjanić igrali sami, te podijelili bodove. Da li je bila viktorija ili onako sa gola na go?
psihopato evo ti kopiraj slovo Dž da imaš da se ne provaljuješ sa tim Đeko
Odo sutra u banku i smijati se na svoj racun :) :)
Hajd ba jel dosta vise sitija na kanalima. Volim i ja Dzeku, navijam za njeg, al vise mi je sitija preko glave. Pa odurna ekipa samo tako, dosadni su vise.
Dva naj ljepsa i naj bolja igraca su nasi Zmajevi. Nije sad sto su nasi, ali nema niti ljepsih niti boljih. Voli vas Bosna i Hercegovina Zmajevi nasi. Dobra tekma zahvaljujuci nasim Zmajevima. Kome se ne svidja, neka ne cita moj komentar.
Dzeko objasnio kako se igra fudbal veceras. Sjajni udarci, trcanje, zalaganje, nadamo se ovakvoj igri i u repki. Naravno, salim se :D
Totti mašina i u pedesetoj