Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' je loš sudija na tekmi čelzi psg. Pa ako je ono bio crveni za Ibru, onda je za Kostu bio dupli crveni.
A šta reći za penal za čelzi. Kakva ruka ba?
Ma i ovaj penal,ovo je zalosno sta se sve dosudjuje na ovakvom nivou
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bayern ide do kraja ove sezone.
šta god su rekli ova dvojica sa obn-a, kontra se desi...
_______________oooo$$$$$$$$$$$$oooo ____________oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o _________oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o _______o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o _____o$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$o… ____o$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$o ___$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___o$ _$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$ __$$$$____”$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$”______o$$ __”$$$o_____”"”$$$$$$$$$$$$$$$$$$”$$”_________$$$ ____$$$o__________”$$”"$$$$$$”"”"___________o$$$ _____$$$$o_________________oo_____________o$$$” ______”$$$$o______o$$$$$$o”$$$$o________o$$$$ ________”$$$$$oo_____”"$$$$o$$$$$o___o$$$$”" ___________”"$$$$$oooo__”$$$o$$$$$$$$$”"” ______________”"$$$$$$$oo $$$$$$$$$$ ______________________”"”"$$$$$XX$$$$ __________________________$$$$xXXx$$$$ ___________________________$$$$$x$$$$” _____________________________”$$$”"”"
Pogledajte sedmicu sa lukom http://dai.ly/x2jc0iu
Kako je moguće da je u prvoj utakmici rezultat bude 0-0 a u drugoj 7-0, osim ako se ne radi sa kladionicama!
Bayeru i Njeckom Fudbalu mora napravti da budu u finalu sve ce unisti velike pare kladijinice Mafija vada.
Konta li ko zasto ovaj crveni? Cini mi se da su bar jos dva igraca bila tu negdje na zadnjoj liniji ili ispred ovog nesretnog igraca Sahtara.
zadnji je bio.
pisaj po sirotinjiiiii
najveca glupost u danasnjem fudbalu. penal+crveni, bukvalno u jednoj akciji se odluci cijela utakmica. i sad trebam biti kao zadivljen sto su se izivljavali na sahtaru koji je igrao cijelu utakmicu sa 10 igraca. ma daj...
igrao je i PSG pa se Celzi nije izivljavao, narotiv bio je malo i losiji..jest da Sahtjor nije level PSG..al opet primiti 7 komada .....
primila je i Roma
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je kadija svirao penal (opravdano), čemu onda crveni karton, utakmica je odlučena na taj način, a ovo što su se "iživljavali" poslije osvetiće im se u nekoj narednoj utakmici, živi bili pa vidjeli.
Potpisujem
Vole Švabe Brazilce maltretirati..sjetimo se malo i SP..
Evo golova http://dai.ly/x2j9gjs
mozel napadac dati go na uatkmici psg-chelsea osim iz penala
...ništa merhamet prema ukrajincima?
Dosta im 0:0 u prvoj. Solidarnost.
Jadni Ukrajinci, unistava ih rat.
Hajmo princevi !!!!
Dobar Bayern ...samo Shaktar mu nije ozbiljan protivnik
I s 10 igrača