Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovi ga Safeteeee!
Koja ste vi govna mater vam ***.Nekad me sramota sto sam Bosnjak,koliko smo smece od naroda.Pa treba momka inspirisati,potaknuti da radi jos vise i da izraste u vrsnog centarfora.I njemu samom je drago da vidi da mediji u njegovoj zemlji pisu i prate njegov rad.Kad ne pisu i ne izvjestavaju,krecu price kako se ne prate nasi talenti koji igraju po stranim klubovima,a kada se objavi nesto kritikuju mnogi. Jebo vam ja mater retardiranu.Da odabere Austriju i proda se u veci klub srali bi kako je izdao zemlju i slicno.. Dosta nam je vise izgubljenih talenata.Svako dobro Smaile i nastavi tako,ovi pacijenti ce i onako za koju godinu da se vesele tvojim golovima u A repki,jer licemjerstvo ne poznaje granice.
Koji klinac cekamo? Zovite ovog momka u repku pa da ga reklamiramo da se sto prije proda. Mora repka stati uz mladje igrace!
...sutra idem igrati fudbala sa rajom zakupili smo termin,koliko treba platiti novinarima klixa da dodju da me snime i objave koliko sam golova postigao...neka me malo pohvale i predloze poziv u reprezentaciju platit cu dodatno...javite mi se na moju mail adresu preko koje sam pravio profil...hvala...
Haha pa pazite ovog zadnjeg gola, sudija nije ni dao znak da se izvede faul i sto je najgore onda dize ruke kao da je pustena prednost. Meni se cini da je ovaj druga liga na nivou nase kukuruz lige.
e golemo si pogledao video do kraja :)
Momak je 1/1. Al', imal' ko da promijesa? Svi Bosanci bi u centarfore...
Bravo djecko...
Dao hat trick? Odmah u repku umjesto Dzeke. Nevjerovatno.....
http://www.flashscore.com/match/EejFlPjM/#match-summary Hat-trick i dvije asistencije.
Napisao sam i ja to kao i za rezultat da je 5:1 a ne 5:0 al izgleda za dvije asistencije nisu procitali novinarcici...
Ovaj momak ili ima lošeg menadžera ili pretjerujete u stalnim hvalospjevima na njegov račun. Ako ima potrebni kvalitet zbog čega je još uvijek u drugoj austrijskoj ligi...?
Našim medijima je bitniji igrač iz druge austrijske nego neki mladić koji sa 16, 17 god. zaigra za Sarajevo ili Želju i zabije gol.