Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom videu izgleda daleko ljepše nego na onoj slici nedavno objavljenoj. Jest malo ostario(svi smo) al bolje mu stoji nego da izgleda vječno kao dječak.
STA ZENA MOZE URADITI OD COVJEKA TO NIKO NE MOZE
@tuurutu I zena je "covjek" iako je zensko, a on je muskarac, ne COVJEK. I zena i muskarac zajedno su covjek, ljudsko bice. Odvojeno on je muskarac a ona zensko. Ili mislis da on nije "muskarac" nego ono, treci rod, biseksualac ili transseksualac?
Realno, ovaj video pokazuje da uopste nije ostario koliko su senzacionalisticki mediji htjeli prikazati objavljujuci onu sliku.
a ja placipi*ke
dje si alfa muzjak, jel ti i kad staru vidis pi*ka u glavi?
radio jadnicak mrtvu gradjevinu 2 godine pa ostario, da nisi i obolio na zgolove slucajno? Pizdaaa ti materna meksicka dok si yebavooo kuravee bilo ti dobro?
A jesmo odron od ljudi. Prvi ja sam pomislio nakon one objave kako je grohnuo u kratkom periodu da se drogira, pije itd. Mozda ima i toga, ali ocigledno je da mu je ovo itekako tesko palo, osijedio u kratkom periodu.
Haha
Dusa draga ,da zivis na balkanu uz razvod bi obolio I ostao bez para
Na Balkanu bi jaro svejedno obolio,a para nema...posebno kod nas u BiH