Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji jedno vrlo jednostavno rješenje, nek Leva od sebe namiri razliku do 50m i svi sretni. Ako mu je toliko stalo da pređe onda mu neće bit mrsko platit razliku...😀
Ne kontam sta mu nije jasno, kad Barcelona iskesira lovu, idi brate iste sekunde. Odlazile su i vece legende
Ovo je vise frustracija Bayerna jer su pljuvali Barcelonu, pricali o bankrotu, i onda im takva Barca pokaze da je uz Real i dalje svijet za sebe i da je Bayern drugi razred kad je to u pitanju.
Moze otic kad god hoce aktiviranjem stavke za igrace preko 30 godina kojima je ostala jedna godina ugovora
Bayern sere, htjeli su haalanda i zaboravili poljaka. Kad su vidili koliko je sati sjetili se lewe. Popisali su najboljeg strijelca od gerd mullera u klubu.
Odvratno od Bayerna. Kako je Liverpool pustio Manea jer postuju odluku igraca, a ovi drze Lewu kao zatvorenika, nakon svega sto im je dao.
Igra oko para. Bayern zna da ne vrijedi imati nezadovoljnog igraca ali su tvrdi trenutno jer cekaju da Barca uplati 50 mil. Racunam da ce na kraju otici za 40 i nesto
Kako si samo postao pohlepan Roberte, da ti nije bilo Bayerna nikad nebi postigao u karijeri ovakav uspjeh a tako im vracas.Bayern je veci od svakog igrača, mogao si postati legenda kluba a ovako ces ostati zapanćen kao izdajica.