Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jets im pala kasika u med....sutas loptu, imas tri razreda osnovne i u bolesnom svijetu poput ovog zaradjujes milione. xD
I jos plus sve dzaba, masaze, teretana, klopa..dobijes dzaba golfa od sponzora
Što i ti onda ne šutaš loptu glupačo? Jel ti ko brani?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje vam je video levati jedni!?!?
Metar šege
malo sege heheheee cuvaj brazzo aparat za kafu hehehe
Nikako sinu da objasnim da se ČUJE kad gleda pornjavu iako je zatvorio vrata. Pubertetlija glupi i džaba. Svako malo 'ahhh', 'ohhh', dok i on ne skvikne i ne pređe za plejku. Otare ruke od majicu, prihvati se čipsa i raspali masnim, grešnim rukama po FIFA-i. Psuje bogove kad gubi od kompjutera. Ništa ne uči. Pao iz 8 predmeta, uz štelu i intervencije. Ja naravno ne brinem: ni Haso od Jablanice nema više škole, pa gle dokle je dotjerao!
@LijecenIzlijecen Kontam ali ne mogu da skontam je li ovo što si napisao tolika glupost ili je genijalno
braco je braco nema ga dalje
Gdj3 je dokaz za ovo laprdanje?
Sjajno
,,bo mu je Haso mater
Neka sale malo i treba...
Hebo ti ligu dje je poljak najbolji igrac
Ma ja, cim nije francuz npr ne valja nista. Iskompleksirani balkanci
Kakva vijest Wao
LoLowski