Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tace oni..mi smo jedino prvaci u potcjenjivanju drugih
Niste ispali od levata . Točno . Oni su pobjedili levate
Levati mogu biti samo iz Bosne ako pricamo o sportu... Jbt nama je uspjeh doci do Play-off -a. Ne daj Boze uvi u grupnu fazu pa to bi se slavilo kao prvo mjesto .. Drugima se znamo smijati a mi olasmane pa vak i poraze slavimo
AAAMAR OSIM !!!!!! ŠEFE !!!
Kakav strucnjak koji je uspio prepoznati da ovo ipak nisu levati. Koje znanje covjece i koja erudicija. Jeste da je rekao poslije prve utakmice "da svako moze dati jedan go". Ali eto oni nisu dali ni jedan. Dakle, ovi mozda nisu levati, ali vi svakako jeste.
Koje gledao utakmicu na Grbavicu i razumije se u fudbal vidio je da je Spartans odlicna ekipa koja bi otresla sve jedan nas tim. Gledao sam sinoc protiv Levskog pun stadion ljudi igraju ko singerica, ne znam tesko ce Partizan sa njima izac na kraj?
Amar Osim je levant i trener u pokušaju.
Upravu Osim bio. napravila se priča da smo ispali od levata, a ti levati bi mogli igrati grupnu fazu.
de obrisite naslov , jel to novinarstvo
Ima dosta ovih igraca koji znaju igrati, slabi su za jace EU klubove, a dovoljno dobri za Malte, Kipra, Luksemburga, Lihtenstajna, itd koji im podizu kvalitet. Igraju za malu lovu, zauzvrat dobiju drzavljanstvo, kasnije i posao, uglavnom nema danas slabih ekipa. Vidi se sa slike sarolikost ekipe.
Ma uslovi su problem
Obrazac kretanja domaci igraca su spora kontrola lopte bez dovoljno kondicije i agresivnosti.Ovi se obrasci i pokreti usadjuju vec u ranoj dobi.Djeca od 7 godina moraju radit vjezbe modernog fudbala, a da bi to znali trebaju imati edukovanog trenera koji im to moze demonstrirat a vecina trenera djecijih to ne moze.Edukacija trenera, sto vise besplatnih djecijih igralista, selekcija takmicarska, sportski razmisljat a ne parama i clanarinama i za 15 godina mozda nesto napravimo od domacih igraca
Teza Amara Osima!? Golemo jbt!
Amare sve ti je oprosteno.