Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ha ha ha ha ... Samo se budale smiju bez razloga.
Kako će se s j e b a t ovi simpatizeri Barce kad dođe zadnje kolo! Nije džaba ona: \"Ko se zadnji smije, najslađe se smije!\" Samo gledajte! .i.
levati iz Levantea bolji od Reala na tabeli... jadni Real.....popiskim vam se na Bernabeu
A ŠTO ZA ESPANJOL NE NAVIJAS KAD SI TAKO PAMETAN?
liga jako zanimljiva, real i barca ne briljiraju
@Zmaj Ja sam rođen u ovom gradu i za ovaj grad sam se borio, ali ipak mislim da nemam razloga tebi da objašnjavam bilo šta. Ja navijam za fudbal a ne za nekakve distrikte i koješta. Za razliku od tebe ja nisam nacionalista. Meni ne treba nekakva Barselona da mi govori kako je Sarajevo grad u kojem sam se rodio i za koji sam se borio nekakav distrikt. Sad dobro slušaj, Sarajevo je centar svega, života, ljubavi, prirode, ne nekakav distrikt nekakve Barselone. I ti i svi koji tako misle, znači ne osjećaju Sarajevo onakvim kakvo ono jeste, prema tome nećeš mi ti govoriti šta i kako je Sarajevo.
@ auuu - pošto je grad Sarajevo grad Barselona proglasila svojim počasnim distriktom, i s obzirom na sve predratne, ratne i poratne veze s tim prelijepim, slobodarskim gradom, mislim da se mi građani grada Sarajeva možemo serbez nazivati navijačima Barse dočim si ti šumnjače upravo \'simpatizer\' hale reala, inače kluba izrazito naklonjenog smrdima jer im je naravno i sam kralj po majci smrdin i tako to ;)
Leeds United ! J.eb.o vas Ronaldo,Messi,Mourinho,Real,Barca isto da nema drugih klubova xD
@Auuuuu ha ha hah ahahahahahahhahahahaahhahhahaha a hah ahahahahahahhahahahaahhahhahaha a hah ahahahahahahhahahahaahhahhahaha a hah ahahahahahahhahahahaahhahhahaha
z.aaaaa.je..boooooooooooooo si se debelo levatino
ja ulozio sve sto sam imao da cemo bit prvaci! a smijem se i stobom kladit!
Hajde ba Realisti ne kakajte, pokrijte se mokrom ponjavom...Nema teorije da budete prvi ..ha ja ..
bice bolje Jose lave, drzi seee
A U P.M. :( NEDAJ SE MURINJO
sad ce ovi dusmani po REALU. uzivajte dok mozete, poslije cete kose cupat, ;) i da, obavezno palac dolje ;)