Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav raskol, o cemu pricate? Covjek nece biti protiv Perua jer treba da postane otac, zena mu usla u termin. Napustio hotel, ne znaci odustao od igranja zauvijek. Trener mu dao dopust. Jao komentara ovdje, hahaaha
🇧🇦🇧🇦 Pravog patriota za Predsjednika - Hadžikadić Mirsad - čovjek koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić je jedini stvarni nezavisni kandidat sa kapacitetom da napravi zaokret na političkoj sceni BiH. Realno, sve ostalo je manje-više stranačko - i zna se čiji su poslušnici.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Oktobar? Hadžikadić!
Najgori su ovi sto se zale na nepravde i diskriminaciju a na sp igraju igrice i puse narglu!
Ma jebe klix copa paste..odnosno copy ih zeza,ne kopira sve
Ipak su haman Švabe bile u pravu!
Legenda kaze da Sane ima i trecu nogu negde sakrivrenu.
Naučno dokazano da nije istina.
Kolika radost klerofasistickog sljama sa kamenjara zbog ove vijesti hahaha. Ocito da je Sane popustio u disciplini isto kao i u Cityju a nasi zemljaci klerofasisti se raduju kao da ce sutra izbiti gradjanski rat u Njemackoj. Smijesni fasisti hahaha
@EkstremniDesnicar isilovce i kamenjarske klerofasiste skupa u gasnu komoru. Sve si pogresno zakljucio, vidi se da si zatucani desnicar
@pensa Crkni pukni desnice sve više i više jačaju u Evropi.A ti si znači neki ljevičar koji vjeruje u multi-kulti i slična sraanja haha.
Super.Čamuge neka igraju za Afriče zemlje odakle su i došli
@MislimNaTebe Haha ja sam Srbin bzvz sam stavio ovaj nick.Slažem se balije u Tursku, Ustase u Juznu Ameriku
@MislimNaTebe pa zar nismo poturice o vi turska kopiladi!!
Ovi fudbalerčići tipa Neymar , čim postanu neke fol zvijezde misle da mora biti sve podređeno njima! Sitna si ti riba Sane Sine!
Турци се жале што их швабе заебавају,шта рећи за репку БиХ гдје се нађеш на линчу јер тетовираш 49% територије те исте државе за коју играш!! Замисли тетовираш баварску покрајину јер си одатле родом и крену ти ср ат и пријетити навијачи и управа Њемачке репрезентације.
Ne mozes poredit Bavarsku i Genocidnu. Srpski navijaci su jedini navijaci u Evropi koji isticu slike ratnih zlocinaca na tribinama.
@pensa Сваком ко каже да је РС "геноцидна творевина" ЈЕБЕМ ГА У УСТА КОЈА СУ ТО ИЗГОВОРИЛА,значи не да кажем да је то срамота него ЈЕБЕМ ГА У УСТА КОЈА СУ ТО ИЗГОВОРИЛА
Multikulti definitivno mrtav u Njemackoj
@Bh1hrvat1 jesi siguran? Nije Njemacka klerofasisticka kamenjarska prcija kakvu prizeljkujes. Tamo uspijes koliko vrijedis kao i u SAD.
nikad nije ni bio ziv. tamo je prije svega vazno da si svabo. ostale kvalitete se ne uzimaju u obzir osim ako zelis biti cistac svapskih vanago
PRIKAŽI ODGOVORE (1)