Nogomet
0

Leonardo postaje sportski direktor Intera?

Totalsport
Leonardo (Foto: AFP)
Leonardo (Foto: AFP)
Prema pisanju pojedinih francuskih i talijanskih medija, sportski direktor PSG-a Leonardo mogao bi uskoro preuzeti istu tu funkciju u milanskom Interu.

Podsjetimo, Leonardo je odlučio na kraju ljetnog prijelaznog roka napustiti Park prinčeva i to nakon što ga je Disciplinska komisija Francuske nogometne lige (LFP) suspendirala na 13 mjeseci zbog incidenta koji se dogodio nakon utakmice Le Championnata protiv Valenciennesa, 5. maja. Kamera je tada uhvatila bivšeg reprezentativca Brazila kako se na ulazu u sudačku svlačionicu ramenom namjerno sudara sa sudijom Alexandreom Castrom.

Nekadašnji brazilski nogometaš, dakle, vrlo brzo odlazi iz francuske prijestolnice, a put bi ga mogao voditi natrag u Inter. Leonardo je u sezoni 2010/11 kratko trenirao Nerazzurre nakon čega je otišao u PSG koji je u tom trenutku, zahvaljujući katarskom kapitalu, postao bitan igrač na nogometnom tržištu.

Sada Leonardo planira povratak u Inter gdje ga navodno posebno želi vidjeti indonezijski tajkun Erick Thohir koji trenutno pregovara o kupnji kluba.

Brazilac je, podsjetimo, najbolje igračke dane proveo u Interovom gradskom rivalu Milanu čiji je, također, bio trener u sezoni 2009/10.