Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekučer mi stiglo 10 metara drva. Jučer zvao čovjeka da mi isječe. Isjekli. Danas planiro cijepat. Jedno tri četri metra. Dovoljno da završim sa cijepanjem za tri četri dana. Jedno po jedno, ma ide. Dođo do jednog, odma sam vidi da će bit zajebno. Gutavo nekakvo, uvrnjeno, debelo, nekako i ružno odsječeno. Panj haman. Nije mi u životu ružnije drvo došlo. Uzmem ja sikiru i duha, duha, duha. Ma ja, sikira skače po njemu, neće ni da se zabije. I udri udri udri, zabijam ja nju nekako. Uzmem drveni malj, potežak, al bolje težak nego lagan, pa udri po sikiri. Nekih 5-6 centi sam ja nju zakuco, i neće dalje, a drvo neće da pukne. Sad ne mogu sikiru da izvadim, a ne mogu da je dignem sa ćutkom, težak, pa da je napoako zveknem. već pola sata se ja sa tim ćutkom zajebajem. Izvadio sam sikiru nekako, al ćutak nije ni načet još. Lije znoj niz mene, oko usta mi se one neka sline bijele povatale ko ćuke. Dehidriro haman. Ja se nahujo, još došo komšija pa me zajebava. A komšija je ogroman, ko međed.
Kud je još dlakav, pa ispod onog bijelo potkošulja dlake izviruju na sve strane. Dam ja njemu da proba. Uzo on, pa okreni vako, pa okreni nako. Pa uzem malj pa duha duha duha. Pa mi se malj poče mrvit. Ostavi on malj, pa opet poče nešto izvodit s onom sikrom. Nije presto dok mi sikiru nije razvalio. Mene huja uzela, jer nemam druge sikire. Okrenu se prema meni i smije se. Eto kaže završili smo za danas. Da je manji naradje bi ga zvekno nečim, a ovako poklopi se i šuti. Joj mogo sam metar iscjepat, odkad se s ovim jednim zafrkajem. I na kraju utovrimo mi taj ćutak u kolica i šumu, nek truhne ako hoće samo nek mene više ne handri.
Burazeru, ja prvo izlupam one fine, glatke, pa onda one kvrgave, što more, iscjepam, a one zahebane more i motorka smanjiti :-)) PS- Što nisi zvao u pomoć !? ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Messi ti tek sad cuo da su u engleskoj vece plate i manji porezi?
greška prijatelju,plate su iste a porez možda čak i veči nego u španiji!
sta ima strucnjak za poreze i finansije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pređi ba u Real najbolje ti je tamo!
Ja to pocjepam sta moze, a one kvrgave panjeve ostavim za meso sušit sine...
Klix zna gdje ce svaki igrac otici oni znaju za neki transfer prije igraca koji treba da prede u neki tim.Do sada Klix nikad nije pogrijesio vidjeli smo za Bešića naveli su 56 ekipa i od ti 56 ekipa on je presao u jedan,klix bez mane
Ma tebe nece ni nas zeljo, a kamo li arsenal! :)
Stručnjaci sa KLIX.BA da vam kažem da Messi nema svog agenta!!!!
...........navlakuša............niti arsenal ima lovu za tko skupog igrača...........
Sve neki SF članci na klixu.
Messi je dobar,ali samo na pesu i fifi
ko vise placa......ode "Lesi" tamo......
nemaju pare veze sa inetelegencijom....
HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA KOJI LEVAT PIŠE IM O SPORTU PA DA OVAKVU GLUPOST IZBACI KUKU A NIJE NI ČUDO IPAK JE OVO KLJIKS.BA SAZNAJTE MANJE ,LAŽITE VIŠE
ovo je toliko istinito da ce mu u memoarima zavrsiti! :D
Lessi av av