Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pep je gospodin
Barcelona, vise od tima, svi ko jedan... Svaka cast za ovu generaciju na celu sa legendom Pepom.
Zesce si glup frajer, kolko je tebi godina, jedanaes, dvanaest?
Stotine naše djece i omladine boravili džaba u Katalunji po mjesec dana, Gradonačelnik Barselone još \'96 ponudio Sarajevu da Barsa na Koševu igra revijalnu tekmu protiv selekcije grada. Kad je uhapšen Jovo Divjak opet prvi u Evropi koji su se pobunili i u svojim katalonskim medijima stali na stranu istine i pravde. Itd. itd. To što si se ti prekjučer rodio pa ništa ne znaš, a još si pritom glup, to je tvoj problem, ČOBANE.
@ coban - pa, imamo prvo tu vezu da su se mnoge naše dede borile u Španiji tj. pomagale mahom Kataloncima da se odupru fašisti Francu. Potom preskočimo koju deceniju i dođemo do Žoana Antonija Samaranća, čovjeka najzaslužnijeg za to što je Sarajevo dobilo Olimpijadu. Onda dođemo do \'92 i olimpijade u Barseloni gdje se na otvaranju igara digao prvi glas u Evropi protiv komunističko-fašističke Agresije na BiH i Sarajevo. Tokom rata Grad Barselona naše Sarajevo proglasila svojim počasnim 11. distriktom te nas stavili na budžet grada Barselone. Pored toga građani Barselone i Katalunje poslali srazmjerno najviše humanitarne pomoći građanima Sarajeva. Nakon rata nam obnovili Mojmilo i mnoge kuće širom BiH, isključivo zahvaljujući Samaranću obnovljena Zetra, a gradovi Sarajevo i Barselona i zvanično postali zbratimljeni gradovi.
Svaka čast Gladioli, volio sam ga još dok je igrao, sad pogotovo, ali - upravo je FRENK RAJKARD taj koji je najviše vjerovao u Messija i dao mu šansu, te oko njega počeo graditi tim. Klixoni lupetaju li lupetaju...
Covek je stvarno gospodin,svaka čast,a Bgm malo je takvih trenera...
A ja mogu da mu kazem, umri Pep!
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
DODIK I TADIĆ NASTAVLJAJU MILOŠEVIĆEV PLAN, POGLEDATI DOKAZ: http://tinyurl.com/77hsvtf
@COBAN, a i ti brate svasta pitas. Pa zar ne znas da je vise od polovine populacije na Kobljoj Glavi doslo iz Katalonije krajem Paleolitika.
@COBAN i @Ola svaka čast dijelimo isto mišljenje!
@COBAN svaka cast. Ovdje je vrlo malo normalnih. Citam i ne mogu da vjerujem do koje mjere ta ludost ide.
Marko Messi Cisse Sagni Eto\'o Tigana
@COBANA svaka cast na komentaru... smijesno
ajde brate dosta mi je ove drame, \"nisam ima srce\"..\"tuzno lice\"..koga briga vise..imate milione i ponasajte se kao milioneri, j... te Gvardiola i ti njega, da ti nije momak mozda???...hoces primati manje para radi njegovog odlaska??...tako da tisu misu i ne prosipajte te lazne emocije...
dobro sve to, shvatam ja da se neki klub moze simpatisat i navijat, ali ovo sto citam od ovih kvazi navijaca barse i reala, pa to je smijesno. kakve vi veze imate sa katalonijom, spanijom, madridom, barselonom, frankistima, separatistima itd itd pa da se toliko poistovjecujete sa tim timovima? pisete mi ovo mi ono viska katalunya i sta ja znam sve,a to toliko glupo zvuci jer nemate nikakve veze s tim stvarima