Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba vremena da se čovjek navikne
Bra'o majstore !!!
Iako sam Manijak, ne znam zasto vise forsirate Lendrica. Nije reprezentativac BiH, ne igra kod nas, nema veze sa BiH. To sto je igrao u Zelji, nije razlog da se prati stalno.
Meni je kao navijacu Zelje Lendric ostao u jako lijepom sjecanju, ne zbog broja postignutih golova, nego zbog toga sto je igrao srcem i sto je gospodski otisao i pored one svadje sa sjeverom na zadnjoj utakmici sezone. Zato mi je i drago vidjet ovu vijest. I cisto da spomenem da Lendric ima pravo od ove godine da igra za nasu reprezentaciju iako je naravno tesko ocekivati da dosegne taj nivo