Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do prije 3 godine na kladionicama sam mogao osvojiti do 100 km ono iz zezanja malo citas statistiku i dobije se....al od tad pa do danasnjeg dana apsolutno niti jedan jedini listic dobio nisam iz prostog razloga sto se sve štima a igram svaki dan znaci apsolutno nemoguce osvojiti.
@APOPHIS pogledaj šta je danas 4,5+ kvota došlo sve kontre. Jedno 10+ kontri. WBA, Valencia, Herta, Paderborn, Eintracht, Strasbourg, Metz, Venlo...Aj budi maher pa ubodi kontru pored toliko utakmica.
E sampiona i govana, uzasna utakmica Leipziga
@Muha_89 Pa ako dominiraš 50 minuta na protivničkoj polovini i u prvoj akciji protivnika nekome sjedne onakva lopta, vrlo se teško vratiti u meč.
Davno su ono ugrozili i svima ke jasno da Bayern opet uzima titulu.