Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Sekspir se snasao ostavio pisanje preuzeo Leicester i krupnim koracima grabi prema finalu LP. To je reci poduzetnik, a ne k'o ti moj Selimovicu Mesa.
Naprijed Lisiceeeeeeeeeeeeeeeeeee...
sevilla sinoc k'o mrtva otresli ih k'o seljak slinu
Njih ce izvuc Real ko i svake god. imaju kamilicu do finala lp...schalke, wolfsburg itd.
Da je Leicester negdje u top 5 ekipa Engleske ne bi tako pričali... Još uvijek su oni aktuelni prvaci Engleske i sa ovim "novim" trenerom su se kako tako poboljšali.
--- Shakespearov pristup je jednostavan, ali vrlo specifičan, piše BBC. Znači , predstoji BITI ILI NE BITI ! Iliti ko što naš narod kaže: JAL BOS, JAL HDŽIJA !
Moždaaaa mogu ako dobiju City. Protiv ostalih zaista nemaju šanse.
cuj city😂monaco prolazi😉