Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj trener izgleda da pojma nema ili ima nesto protiv regionalaca. I Besic i Vlasic na tribinama. Za Besica trenutno ne znamo u kakvoj je formi, ali znamo sta moze, a za Vlasica mi nikako nije jasno. Momak im je bio najbilji igrac u zadnjim utakmicama.
Iskreno receno, uopste me ne iznenadjuje da je Everton tamo gdje jeste. Kad' jedan Besic, igrac koji je u stanju da nosi igru Evertona, iako oporavljen, sjedi na tribinama. Nego, Mume, ja bih potrazio selameta negdje drugdje. Brat bratu.
Jel' mu i Babo kabadahija bio na tribinama ili drifta po Srebreniku?